Vad är en sexualförbrytare Registry?

October 20

En sexualförbrytare är en individ som begått sexualbrott och kallas ofta som en sexuell rovdjur. Dessa brott omfattar alla former av våldtäkt, sexuellt övergrepp mot barn, och upprätthålla barnpornografi. De flesta stater kräver individer som dömts för sexualbrott att registrera sig hos den lokala statssexualförbrytare registret program.

Meganâ € s lag är term som används för lagarna inom USA som kräver lokala brottsbekämpande myndigheter att publicera sexualbrottslingar i en sexualförbrytare register. Denna lag är uppkallad efter Megan Nicole Kanka, som vid sju års ålder kidnappades, rappade och mördades av en sexualförbrytare. Varje stat bestämmer vilken personlig information kommer att visas på registret. Denna information omfattar vanligen ett foto, namn, ålder, och datum för gärningsmannen övertygelse.

Den sexualförbrytare registret är en avgörande faktor för att hantera säkerheten för barn. Villaägare bör se över sina lokala kön gärningsmannen register ofta för att hantera risken för möten med sexuella rovdjur. Dessa rovdjur är svåra att upptäcka eftersom de ofta normala verkande individer som lever på människor som uppfyller deras fetisch profil.

Förenta staternas Department of Justice (DOJ) har skapat en generell webbplats som söker för sexualförbrytare i alla 50 stater. Denna webbplats gör det möjligt att söka hos en individ med namn, som automatiskt kommer att söka alla kön gärningsmannen register över hela USA. Dessutom har DOJ tillhandahålls webblänkar till varje stats hemsida för allmänna sökningar i alla rovdjur inom en viss jurisdiktion.

Den sexualförbrytare är inte begränsad till USA. Många rovdjur använder Internet och internationella sexhandeln att begå fruktansvärda brott. Den sexualförbrytare registret kan så småningom expandera till en internationell värld där sexualbrottslingar måste meddela brottsbekämpning när de försöker att resa ut ur landet. Detta skulle varna destinationsländer potentiella rovdjur som anländer i deras område.

Varje stat har särskilda riktlinjer för hur dömda sexualbrottslingar bör uppdatera registret. Vanligtvis är registrerade sexualförbrytare som krävs för att uppdatera sin information varje år. Vissa sexualbrottslingar måste uppdatera oftare, särskilt om de flyttar. Detta verktyg är en metod för övervakning där en sexualförbrytare bor för närvarande.

Det finns många regler som styr frisättningen av barnsexförbrytare i samhället. Dessa inkluderar begränsar brottslingar från att leva nära skolor, lekplatser och andra områden som barn vanligtvis samverkar. Om en känd rovdjur bryter dessa regler kan han bli arresterad.