Att handskas med lönnsirap Stains

January 10

Vem älskar inte att ha en trevlig bunt av varma kakor till frukost varje så ofta? De är varma och läckra, och fyller upp dig när du behöver det som mest. Tyvärr finns det ett mindre problem med dem, kan de också vara lite rörigt. Om du inte är försiktig, och inte titta var du lägger dina armar, kan du lätt hitta dig själv att göra med lönnsirap fläckar. Lyckligtvis är processen för att bli av dessa typer av fläckar ganska rakt fram. Allt du egentligen behöver göra är att följa dessa enkla steg.

Innan du börjar använda den här metoden för att hantera lönnsirap fläckar, bör du vara medveten om att denna metod är främst avsett för att hantera färska lönnsirap fläckar. För de fläckar som kan vara lite mindre än färska, kan andra metoder behöver vidtas.

  1. Spola det. Vänd plagget ut och in så att du kan arbeta från baksidan av fläcken. Vrid det varma vattnet på i kranen och spola det färgade området.
  2. Förbehandla och skölj. Vänd plagget högra ut igen, och tillämpa vissa flytande tvättmedel till fläcken. Tamp området, och låt den stå i tre eller fyra minuter. Skölj med varmt vatten.
  3. Svamp och skölj. Sponge det färgade området med lite vit vinäger, och skölj sedan området rent med varmt vatten.
  4. Upprepa efter behov. Håll steg två och tre upprepa tills du har tagit bort så mycket av fläcken som du kan. Detta kan ta några iterationer för att kunna få fläcken ut, men gör ditt bästa.
  5. Förbehandla och njuta. Applicera en förtvätt fläckborttagnings till det färgade området av dina kläder, och sedan placera in i en stor bassäng med varmt vatten. Låt allt i blöt i minst trettio minuter innan du tar bort plaggen från blöt vattnet.
  6. Tvätta som vanligt. Ta plagget från blöt vattnet, och sedan fortsätta att tvätta som vanligt. När tvättas, inspektera plagget innan det placeras i torktumlaren. Om fläcken kvarstår, upprepa steg två till sex igen. Inspektera plagget varje gång du tar bort det från tvättmaskinen, och innan du placerar den i torktumlaren. När plagget är rent fläckfritt, placera den i torktumlaren och fortsätt som vanligt.