Vad är Rotisserie Baseball?

April 4

Rotisserie baseball är ett mycket populärt fantasi baseboll spel som använder verkliga livet spelarstatistik under säsongen på ett spel-för-game grund för poängsättning ändamål. Det skapades 1980 av en journalist vid namn Daniel Okrent, och den är uppkallad efter en restaurang som heter La Francoise Rotisserie, där han ursprungligen föreslog idén till vänner som slutligen utgjorde den första ligan. Rotisserie baseball allmänt krediteras som den första fantasybaseballmatch som förlitat sig på verkliga dagliga statistik för att ha gjort istället för tärningskast som bygger på statistisk sannolikhet, och i det avseendet, revolutione det fantasy sports totalt. Den ursprungliga poängsystem som används av Okrent är fortfarande ganska populärt i moderna fantasy ligor, och det finns också många varianter som är beroende av samma grundidé.

Baseball har generellt alltid varit en sport där fansen var mycket intresserade av statistisk prestanda, och detta har varit en av de drivande krafterna bakom skapandet av fantasy baseball spel. På 1960-talet, många människor spelat kortbaserade brädspel där tärningskast bestämda spelresultat mellan grupper av verkliga spelare, förlitar sig på statistik från tidigare säsonger att bestämma sannolikheter, och dessa spel var ganska populär med några baseball fans. Rotisseri baseball är en liknande typ av simulerad erfarenhet i den meningen att det ger spelaren känslan av att vara chef, men det bygger på dag till dag happenings i ligan, vilket knyter den till den övergripande berättelsen om varje säsong. Detta kan få till följd att baseboll mer intressant att titta på och följa efter grillspett fans, eftersom de ofta har en andel i utförandet av enskilda spelare i flera matcher på någon viss natten.

Efter envisioning konceptet för spett baseboll i luften på en flygresa, var Daniel Okrent avvisades av den första gruppen av vänner som han presenterade den till, men den andra gruppen tog upp honom på idén, och de skapade den första ligan. Inledningsvis flesta människor kör spett ligor var journalister, men idén var snabb att sprida, och det wasnâ € t långt innan matchen började vinna riktiga popularitet. Inledningsvis flesta spelarna förlitat sig på tidningar för att få den dagliga box scores och tabu statistik, men de flesta ligor är nu mycket mer beroende av datorteknik och Internet.

De traditionella regler för spett baseboll lita på fyra stora vadd statistik och fyra stora pitching statistik, med varje grupp av statistik som har vissa punktvärden. De flesta ligor verkar genom att ha deltagare väljer bland alla spelare i de stora ligorna använder ett utkast för att skapa sin egen unika lag och som statistiken för varje lag stapla upp under loppet av en säsong, spelarna samlar poäng mot varandra. Många varianter på denna grundtanke finns, däribland några som är beroende av ett mycket större antal statistik, och några som drastiskt ändra inställning till poäng i ett försök att mer realistiskt bedöma spelare värde.

  • En baseballkanna.
  • En man spelar baseball.