En stor Cordless Garden häcksax

April 7

WeedEater konstruerar, tillverkar och säljer häcksaxar och andra hem trädgårdsredskap som uppfyller behoven hos din genomsnittliga gård och trädgård entusiasten, och har länge varit en betrodd namn i privat trädgårdsskötsel. HTC 2200 har en 22 tums dubbelverkande kniv med överlägsen snitt och vibrationsreducering. Det också funktioner härdade stjäla blad, en profilerad bladskydd, en två räckte säkerhetsbrytare systemet, enkelt och bekvämt grepp handtag och en hög kapacitet 18 V sladdlös batteripaketet. Allt detta låter ganska fantastiskt och vad som är bättre är att det faktiskt var ganska fantastiskt att använda. Här är mina tankar om mitt äventyr av att prova denna trädgårdsverktyg.

  • Användarvänlighet: Låt oss bara börja med det faktum att jag hatar trädgårdsarbete. Det är överväldigande och svårt för mig på grund av rygg- och knäskador. Jag var först imponerad med lätthet av lådan. Med kraftutrustning är trevligt men inte särskilt bra det du inte har styrkan att använda den tillräckligt länge för att få jobbet gjort. Det blev bara bättre när jag insåg att det inte fanns behov ingen montering. Det enda kravet var att batteriet, som var med, behövde laddas och sedan in den i slutet av WeedEater. Dessa två steg var lätt hanteras och orsakade ingen frustration alls. De 22 tum blad av denna häcksax var tillräckligt länge för att göra seriösa arbete buskar jag arbetade på, men inte så länge att det var besvärligt att hålla eller hantera. En annan bonus är att dess totala vikt är bara lite över sju pounds. Jag fick verkligen frihet batteriet. Inte behöva oroa sig att trassla i en sladd eller inandning av ångor från gas gjorde knepig av varvet arbete för mig mycket mindre skrämmande och svårt.
  • Underhåll: Underhållet för HTC2200 häcksax är ganska rakt framåt. Se till att du använder det bara för medelstora buskar och häckar, hålla alla delar rena och fria från skräp, följ batteriladdning riktlinjer i manualen, och hålla den förvaras torrt, rent utrymme. Detta kommer att garantera maximal användning och liv din WeedEater.
  • Fördelar: Jag kände verkligen att detta verktyg gjorde mitt liv mycket enklare. Jag kunde trimma alla mina buskar i några minuter och jag hade inte de värk och smärta efteråt som brukar gå med på det. För mig gör denna produkt värt att tala om. Jag uppskattade handskyddet för sin säkerhet och skydd och jag njöt verkligen vad lite tid det tog mig att göra själva jobbet. Att slippa släpa runt en sladd och flytta den från vägguttaget till utlopp eller köra till macken räddade mig tid, energi och pengar. Vad är inte att uppskatta om det?
  • Nackdelar: Mina buskar och häckar består av rosenbuskar och evergreens, så jag kan inte kommentera hur den hanterar andra typer av bladverk. Dock uppger förpackningen att det kommer att skära upp till 7/16 tum grenar så om din bladverk är större än det här, kommer du behöva en annan trimmer. Jag hade också vissa svårigheter med den bakre omkopplaren handtaget. Det finns två handtag, en främre och bakre ett som måste hållas i driftläge för bladen att röra sig. Jag ibland var tvungen att flytta min hand på bakre en att tryck in den i rätt vinkel för enheten att fungera. Detta var inte ett stort problem eller olägenhet, bara något jag måste lära sig att hantera bättre med tiden och användning.
  • Övergripande erfarenhet: Jag måste säga att jag haft med HTC2200. Att ha produkten redan monterade och användarvänlighet fick mig att känna att det skapades speciellt för mig och mina behov. Jag skulle definitivt rekommendera att de som är intresserade av en sladdlös häcksax överväga denna modell starkt. Det kommer att göra att behålla dina buskar, pensel, och buskar en hel del easer.