Vad är återvunnet glas Flooring?

February 24

Återvunnet glas golv, som ni kanske förstår, är ett golvmaterial tillverkat av återvunnet glas. Det finns en mängd olika sätt att tillverka återvunnet glas golv, allt från att skapa nya glas kakel med återvunnet glas till generera terrazzo golv, en typ av golv aggregat som kan se ganska lockande. Många företag gör återvunnet glas golv, och om du känner dig äventyrlig kan du också göra det själv; Det är en mycket kostnadseffektiv och miljövänlig golv som råkar också vara lätta att sköta.

En av de vanligaste formerna av återvunnet glas golv golv görs med glasplattor. Glas plattor görs genom att smälta ner glas från både konsument- och industrikällor och remolding det, skapa brickor i ett brett utbud av storlekar, former och färger. Sådana plattor kan vara extremt robust, och de kan ha en mängd olika utföranden, från högblank till frostat. Glas plattor sedan in i en våning med hjälp av injekteringsbruk; De kan också monteras på plankor av material som kan monteras ihop.

Det är även möjligt att använda återvunnet glas i terrazzo golv. Terrazzogolv tillverkas genom inbäddning bitar av material i betong eller harts och därefter försegla det, vilket skapar en jämn yta. Venetianarna krediteras med uppfinningen av terrazzo, som ursprungligen utvecklades som en billig golvmaterial för arbetstagarens hem. Modern terrazzo kan vara ganska vacker, med komplexa mönster och intressanta insatta element som håller det visuellt spännande.

Flera företag gör terrazzo plankor, som är försedda tillsammans för att göra en komplett golv, och många av dessa företag är också angenämt för specialbeställningar, som kan utformas för att passa en viss plats eller har en viss look. Det är också möjligt att anlita en entreprenör för att installera terrazzo, eller så kan du göra det själv, med hjälp av återvunnet glas från lokala källor. För säkerhets skull kan du använda tumlade glas, som har skakats i en slip tumlare att mala ner de skarpa kanterna.

Det finns flera skäl att välja återvunnet glas golv, mellan det uppenbara önskan om ett visst utseende. Återvunnet glas är bra för miljön, återanvända en produkt som annars kan hamna i deponin, och det är överlägset miljömässigt till saker som trägolv. Det kan också göras helt naturlig, för människor som är oroade över kemikalier i deras golv, och det är mycket lätt att hålla ren; för riktigt enkel rengöring, kan du även installera en sluttande golv med ett avlopp. Återvunnet glas har också en annan klar fördel: du kan installera golvvärme innan du sätter i återvunnet glas golv, vilket gör att ditt golv för att utstråla värme i de kallare månaderna.

  • Glas är en vanligt återvunnen produkt.
  • Återvinning förvandlar avfall till återanvändbara material.