Vad är en Oatmeal Mask?

February 24

En havregryn mask är ett slags hudvård produkt som används för att förbättra hy av huden genom att ta bort döda hudceller och närande huden. Beroende på det sätt som produkten är formulerad och de övriga ingredienserna i masken, kan en havremjöl mask användas för att bekämpa akne, återfukta huden, minska uppkomsten av fina linjer i huden, och gör huden känns mjukare. I allmänhet kan en havremjöl mask användas för att balansera och avgifta huden, två processer som kan bidra till att bekämpa ett antal hudproblem samtidigt förbättra den övergripande tonen och utseende av huden. En havregryn mask kan även användas för att behandla hudirritation.

Många hudvårdsföretag säljer masker som inkluderar havregryn som huvudingrediens. Priserna på dessa produkter varierar ganska lite. Vissa masker kostar bara några dollar, medan vissa dyrare märken kosta uppemot $ 50 USD för en flaska. Med det extrema prisklass, kan det vara lite svårt att välja rätt havregryn mask för sin hudtyp.

Ett av de bästa sätten att välja en havremjöl mask är att hitta en som är indicerat för specifika hud frågor som man vill ta upp. En person som försöker att klara upp akne, till exempel, bör välja en havremjöl mask som är märkt som bra för finnar och blemmor. För dem som är enkla att försöka förbättra den övergripande tonen och mjukhet i huden, en mask som både exfolierar och återfuktar huden är ett bra val.

Vissa människor tycker att det bästa havregryn masken är en de kan koka upp rätt i köket. För att prova detta, helt enkelt göra en sats av havregryn enligt anvisningarna på förpackningen. Låt havregryn svalna och sedan vika i en äggvita. När masken är en bra konsistens, spred det över ansiktet. Låt masken torka helt i ansiktet innan du tar bort det med ljummet vatten. Denna typ av havregryn mask, vilket är billigare per ansökan än ens de mest prisvärda produkterna på marknaden, kan användas ett par gånger i veckan för att förbättra sin hy och hjälper till att bekämpa blemmor.

  • Oatmeal.
  • En havregryn mask kan användas för att behandla hudirritation.
  • Honung kan läggas till havregryn mask för toning och fuktgivande fördelar.
  • En havregryn och äggvita mask kan hjälpa till att bekämpa finnar.