Vilka är de olika typerna av Pole Barn Living Quarters?

March 2

Pole lada stallar kommer i många former, från en enkel loft till en hel övre stallar. Den vanligaste typen kommer i form av ett litet kök, säng och bad tillsammans med ett vardagsrum. Dessa finns ofta i en särskild häst barn intill hästen bås. Vissa outdoorsmen eller -kvinnor föredrar att konstruera en stolpe lada och vrid hela strukturen i en helg eller jaktsäsong flyktbilen. Andra pole ladugård stallar kombinerar en färdig vardagsrum med ett garage, skapa en hel bostadsyta i takbjälkar i byggnaden, eller kombinera de färdiga talen och garage som små gäst eller besökare lägenheter.

Stången ladan erbjuder många avancerade innovationer som jämfört med traditionella hem byggnad. Genom att utnyttja den grundläggande plåttak och sidor med en modernistisk inredning planen, kan pole ladugård stallar ge byggare med ett mycket bekvämt boende samtidigt spara pengar på de yttre byggkostnaderna. Ursprungligen utformad som ett sätt att erbjuda hästen groomers utrymme att leva samtidigt som den är i nära anslutning till djuren, de snart utvecklades till specialbyggda hus med en uppsjö av användningsområden.

Tack, delvis på den relativt låga vikt av byggvaror, pole ladugård stallar blev populär som jaktstugor, stugor och retreater. Metall exteriör ibland ersätts av trä sidospår eller skivor av grovskurna kryssfanerskivor, utlåning en rustikt utseende till den nya strukturen. Vissa stilar placerar bodelen över garaget eller ladugården området med hjälp av speciella fackverkssystem, konstruerade för att ge det yttersta i rymden och stallar. Andra typer av färdiga stallar används som hemmakontor utrymme samt ett gästrum när planerade eller oväntade besökare anländer.

Den typ av bostadsutrymmen som kan byggas in i en given pole lada är föremål för lokala byggnormer. Brandväggar och ventilation är särskilt kritisk när du placerar bodelen i nära anslutning till ett garage eller butik. De flesta områden kräver hela lägre nivå av byggnaden vara klar med gips när den övre bjälke området kommer att användas som en stolpe lada stallar. Många planer finns för att skapa en stolpe lada som ger intryck av ett traditionellt konstruerad byggnad samtidigt som den kräver mindre tid, material, och kosta att slutföra.