Vad är Broccoli Cheese Quiche?

January 27

Broccoli ost paj är en öppen ansikte paj med de två namngivna ingredienser som i en bakade ägg och grädde eller mjölk fyllning. Pie, innehar bakverk, eller smula skorpa ägget vaniljsås fylld med broccoli och en eller flera ostar. Quiche är framställd på ett liknande sätt som andra terar olika ingredienser. Medan broccoli och ost är en vanlig kombination i Amerika, och quiche anses vara en del av det franska köket och liknande pajer fanns i medeltida England.

Basen i en broccoli ost paj är en skorpa traditionellt tillverkad av bröddeg, men också från samtida alternativ som smördeg eller kracker och ströbröd. Fyllningen har ett ägg bas med mjölk, grädde, eller icke-mejerialternativ blandas för att bilda vaniljsås. Hackad broccoli och ost läggs innan bakning. Cheddar är kanske den vanligaste typen av ost som används för denna quiche, men mozzarella är Provolone och schweiziska också användas, bland annat. Ytterligare ingredienser inkluderar lök, svamp och vitlök, samt en mängd olika kryddor.

Ingrediensen förhållandet och beredningsmetod påverkar en broccoli ost quiche struktur och täthet. Grädde, ägg och mjölkkvoter är särskilt viktiga. Europeiska quiche är typiskt tätare än sin amerikanska motsvarighet, eftersom det oftast har fler ägg och innehåller vispgrädde. Amerikanska recept kräver mer ost, och traditionell quiche inte använda den alls, och är mer benägna att använda mjölk i stället för eller som tillägg till kräm av samma skäl.

Broccoli ost quiche bereds som de flesta pajer, med skorpa som görs från grunden eller köpt och förgräddade. Ägget fyllningen vispas tills det förvandlas till en lätt skum, så att de tunga broccoli bitarna inte sjunka till botten av kakan. Broccoli, ost och ytterligare ingredienser och kryddor tillsättes till fyllningen, och hela paj gräddas under cirka 30 till 45 minuter.

Savory vaniljsås pajer terar kött, fisk och frukt går tillbaka till 14-talet England, och samtida quiche sitt ursprung i den franska regionen Lorraine. Quiche Lorraine, som har bacon, är det mest anmärkningsvärda och en traditionell häftklammer. Broccoli ost quiche och en massa andra typer dök upp i USA under 1970- och 1980-talen när kockarna fritt experimenterade med den populära maträtten. Ordet quiche härstammar från det tyska ordet Kuchen, eller "kaka". Termen utvecklats till den nuvarande franska ordet, även om en quiche Lorraine kallas en bacon och ägg paj i norra England.

  • Cheddar är sannolikt den vanligaste typen som används i broccoli ost paj.
  • Hackad broccoli läggs till ägget fyllningen innan bakning.
  • Quiche är en form av äggkräm.
  • Vispgrädde, en av ingredienserna i europeiska broccoli ost paj.
  • När du gör en broccoli-ost paj, första shop för ljust grön broccoli med små, oöppnade buketter.
  • Amerikanska pastejer innehåller ofta mer ost än europeiska pastejer.