Vilka är de olika typerna av Low Calorie Bröd?

January 29

De olika typerna av lågkalori bröd kan delas in hemlagad recept, köpta sorter, och alternativa former av bröd. Hemlagad recept är ett sätt att erhålla lågt kalori bröd, och många olika recept är tillgängliga. Färdiga bröd av flera olika sorter finns i butikerna. Slutligen kan den traditionella limpa bröd ersättas med alternativa typer av bröd som har en lägre kaloriförbrukningen.

Många recept finns tillgängliga för att göra låga kalorier bröd hemma. Några av dessa recept använder konstgjorda sötningsmedel att skära ner på kalorierna från socker. Andra lägger ingredienser såsom färsk frukt eller melass för att ge brödet en mer intressant smak eller olika struktur, utan att lägga till extra kalorier. Även många enkla jäst baserade recept är lågt kalori eller kan lätt ändras för att göra ett bröd med färre kalorier.

Kosten industrin har producerat många färdigköpta märken lågt kalori bröd, catering till konsumenter som är på diet eller försöker att bli mer hälsomedvetna. Dessa hälsosammare alternativ finns i flera olika varianter och vädjar till människor på olika typer av dieter. Till exempel kan vissa lågt kalori bröd har mindre socker eftersom de är gjorda med en socker substitut. Andra vanliga formuleringar är hög fiber, låg kolhydrat, och görs med helt vete eller fullkornsmjöl. Alla dessa alternativ erbjuder bröd med färre kalorier som kan passa väl in i olika typer av dieter.

Ett annat sätt att få bröd med färre kalorier är att använda något förutom den traditionella limpa bröd som äts i sandwich-stil skivor. Vissa alternativ till bröd har färre kalorier och kan ofta användas på exakt samma sätt. Hela vetetortillas eller wraps, pitabröd, engelska muffins och tekakor kan alla tjäna som alternativ till vanligt bröd. Vissa av dessa alternativ kan ta över platsen för bröd i en måltid utan att lägga så många kalorier.

Precis som traditionell limpa stil låg kalori bröd, många av dessa alternativa produkter marknadsförs i dagligvaruhandeln som "frisk" eller "diet" alternativ. De kan erbjuda ytterligare fördelar såsom lagt fiber eller minskade kolhydrater också. När du väljer en färdigköpta lågt kalori bröd, är det en bra idé att uppmärksamma förpackningen och att vara medveten om den kostinformation finns tillgänglig.

  • Fullkorns pitabröd kan vara en del av en lågkaloridiet.
  • Pitas har i allmänhet två lager som utgör en ficka efter gräddning.
  • Skivor av lågt kaloriinnehåll bröd.