Vad är en internationell pengaöverföring?

September 13

En internationell överföring av pengar är en metod för att skicka pengar från ett land till ett annat. Det är oftast bedrivs av turister eller studenter i ett land som behöver pengar från en vän eller släkting i ett annat land. Med en växande värld av frilansarbetare, som är entreprenörer som komplett arbete för ett företag eller en enskild från sina hem, är överföring av pengar internationellt också användas för att betala frilansare som bor i ett annat land än det land där kunden är bosatt landet. Denna praxis är avskräckt, dock som en internationell överföring av pengar är avsedd att vara för personligt bruk.

Slutföra en internationell överföring av pengar är enkel, och pengarna kan vara i händerna på mottagaren inom i några minuter. Att genomföra en internationell överföring av pengar, måste avsändaren besöka en Western Union plats. Dessa kontor finns i 185 olika platser, för totalt över 100.000 platser att välja mellan.

Väl framme vid Western Union, måste avsändaren fylla i en "Att skicka pengar" formulär. Efter att ha fyllt i formuläret, ger avsändaren anställde Western Union den summa pengar som ska skickas, plus en extra avgift för att genomföra en internationell överföring av pengar. Avsändaren får då en pengaöverföring Control Number, som ligger på kvittot.

Avsändaren kan sedan ringa eller maila mottagaren att ge honom eller henne med numret associerat med den internationella penningöverföring. Man måste vara försiktig när e-post informationen, men eftersom den e kan hacka in och hackaren kan använda numret och försök att ta pengarna. Denna uppgift är något svårt, men eftersom mottagaren måste fylla i en "Att få pengar" formuläret och nuvarande korrekt identifiering innan pengarna släpps.

Mottagaren av en internationell överföring av pengar kan plocka upp pengar från en annan Western Union kontor. I vissa länder, men andra plocka upp punkter har utsetts. Det vanligaste alternativet plocka upp punkter för internationella transaktioner överföring av pengar är på postkontoren. För de individer som regelbundet fylla internationella transaktioner överföring av pengar, en del av dem plocka upp punkter ger speciella identitetskort för att göra processen ännu snabbare.

  • Postkontoren är ofta plocka upp punkter för internationella penningöverföringar.