Vilka är de bästa tipsen för att göra italienska bröllop soppa?

September 11

Även namnet, italienska bröllop soppa, är tillräckligt för att sätta ett leende på någons ansikte. Lämna det till den romantiska italienare att uppfinna en soppa uteslutande för firandet av kärlek. Medan idén, en färdig antagande givet soppan namn, är bra, i verkligheten, är italienska bröllop soppa finns inte bara på bröllop men här, där och överallt. Göra ett minnesvärt bröllop soppa innebär med de färskaste ingredienserna, skapa minnesvärda köttbullar, och komma ihåg att en liten kryddig citron ger en ljus droppe solsken till skålen.

Även om det är säkert möjligt att skapa små bröllop soppa köttbullar med bara en typ av köttfärs - vare sig det nötkött, fläskkött eller kyckling - en kombination av två eller flera intensifierar smaker. Ströbröd binder köttbullar och misshandlad råa ägg lägga fukt och ytterligare bindande. De flesta kockar lägga några hårda riven ost som Romano eller Parmesan. Ju mer lätt köttbullarna hanteras som ingredienserna blandas, den mörare de resulterande lite godsaker kommer att bli.

Den vise kock vet att, medan köttbullarna kan tillsättas direkt till buljongen för att laga mat, de är mycket godare efter ett snabbt besök i en stekpanna där de lätt brynt. Medan köttbullarna är Browning, bör en kastrull med kycklingbuljong att koka bort. Sauterade hackad vitlök och lök till mälden smak det rikt. En nödvändig ingrediens i italienska bröllop soppa är gröna, men huruvida escarole, grönkål, spenat, eller annan grön hamnar i potten är till stor del en fråga om vad som finns tillgängligt.

Det sista steget i att skapa en högtidlig bröllop soppa innebär några fler vispade ägg tillsammans med lite riven ost. De flesta kockar vilja skapa en kombination av ostar, även om de bör vara av gitter typ, såsom pecorino och Romano. När denna kombination drizzled in i buljongen och rörs, bildar den i långa, gula trådar som klamrar sig fast greenerna vackert.

Som med alla underbara och enkla recept, dussintals varianter av italienska bröllop soppa är lätta att hitta. Vissa skapar en kryddigare version genom att lägga marken korv till köttbullarna. Andra gillar att lägga ytterligare smak och näring i form av selleri, morötter, och söta paprika. En skvätt vitt vin tar fram det italienska i denna soppa, och lägga till några pasta stjärnor eller andra små former betyder barn kommer att förälska sig i det som simmar i sina skålar bredvid de små köttbullar och förmodligen kommer inte ens märka planteras.

  • Escarole ofta ingår i italienska bröllop soppa.
  • Italienska bröllop soppa traditionellt görs med hjälp av en kycklingbuljong.
  • De gröna i en italiensk bröllop soppa kan innefatta grönkål.
  • Nötkött är en vanlig ingrediens i italienska bröllop soppa.
  • Parmesanost sätts ofta italienska bröllop soppa.