Vad är Kaffe Väskor?

August 29

Kaffepåsar är påsar som används för att lagra eller producera kaffe och liknande. Det finns flera olika typer av kaffe påsar, allt från säckar tyg som används av kaffeodlare till små påsar avsedda att användas för att brygga en kopp snabbkaffe. Tillverkare av sådana påsar tenderar att fokusera på ett specifikt område av intresse, såsom påsar som används för att förpacka kaffe till försäljning, väskor som används av hemmarosterier, eller påsar som används vid bulkkaffe apotek i butikerna.

Den största typen av kaffepåsen är en stor duk säck används för att lagra kaffebönor. Jordbrukarna avstå sina grödor i dessa påsar för vidare transport och påsarna kan användas för att transportera bönor i olika skeden av härdning och rostning. De flesta är extremt tung. Väskan är oftast stämplas med information som indikerar var den kommer ifrån, vilken typ av bönor är inne, vilken klass har tilldelats innehållet, och så vidare. Vissa människor samlar sådana påsar som kuriosa, eftersom de kan vara färgglad eller har intressanta dekorationer.

I butikerna, kom många kaffeprodukter förpackade i påsar. Dessa är vanligen vakuumpåsar för att hålla kaffet färskt, och kan vara tillverkade av eller infodrade med folie. För människor som köper bönor i bulk, säckar tillverkade av kraftpapper med folie taggar är ofta tillgängliga. Människor kan undvara bönor i påsen, och kan välja att sätta bönorna genom en kvarn, med det malda kaffet faller ner i påsen. Dessa kaffepåsar kan stämplas med logotyper och annan identifierande information om producenten av kaffe eller butiken där den kom ifrån.

Kaffe påsar och väskor kan ofta beställas med anpassade mönster och information. Vissa människor gillar att ge ut kaffe som en gåva, och kan beställa påsar stämplade med namnet på sin familj eller bolag, med semesterhälsningar, eller med andra typer av meddelanden. Personliga kaffepåsar kan också ingå i presentkorgar och andra säljfrämjande outs så att människor påminns om givaren varje gång de brygger en kopp kaffe ur påsen.

Vissa tillverkare av snabbkaffe gör kaffepåsar som är inspirerade av tepåsar. Konsumenter som vill brygga en kopp snabbkaffe kan släppa en av dessa påsar i en kopp och häll kokande vatten över den. Sådana påsar kan också utformas för att passa in i modulära kaffe och espressosystem, varvid vatten tvingas genom påsen att brygga kaffet.

  • Vissa kaffepåsar är gjorda för espressomaskiner.
  • En gåva korg med personliga kaffepåsar.
  • Kaffe påsar.