Vilka är de olika typerna av Low-Carb Muffins?

August 11

Low-carb muffins kan göras med hjälp av en mängd olika ingredienser och smakämnen, inklusive frukt. Blåbär, bananer och tranbär kan ge smak till låg-carb muffins. Andra muffin ingrediens alternativ inkluderar en mängd olika grönsaker, såsom zucchini, pumpa och spenat. Muffins kan också göras med hjälp av kött och fisk och skaldjur, till exempel korv och tonfisk. Ägg är en naturligt låg carb mat och med i många low-carb muffin recept, inklusive choklad soja låg Carb muffins.

Olika typer av frukt används för smak i många low-carb muffin recept. Blueberry muffins kan göras low-carb genom sojamjöl, grädde och en socker substitut. Förutom blåbär, björnbär, hallon och tranbär också kan vara med i low-carb muffins. Blueberry muffins kli kan göras genom att tillsätta vetekli till mixen. Bananer muffins som är low-carb-funktionen linfrö måltid, majonnäs och låg fetthalt banansirap.

Andra dessert-stil låg Carb muffins inkluderar choklad soja låg Carb muffins. De har sojamjöl, ägg och keso. De är smaksatt med osötad kakao, vaniljextrakt och socker substitut. Low-carb, sockerfria cream cheese muffins har färskost, socker substitut och ägg. Low-carb donut muffins görs med linfrö, mandel mjöl och smält öl. De har också kärnmjölk, socker substitut och kanel.

Grönsaker kan användas i många låg-carb muffins, inklusive låg Carb zucchini muffins. Huden är kvar på zucchini, som tärnade i små tärningar innan de läggs till smeten. Low-carb pumpa muffins har pumpa, kryddpeppar och malda kryddnejlikor. De omfattar också mandelmjölk, socker substitut och ägg. Veggie frittata muffins har diverse grönsaker, inklusive purjolök, zucchini och spenat. De är också gjorda med fetaost, mager gräddfil och ägg.

Kött och fisk kan vara med i low-carb muffins. Low-carb tonfisk muffins görs med tonfisk, selleri och lök. De har också malet grön paprika, cheddarost och kryddor. Low-carb ägg muffins inte har något bröd. De är gjorda genom att trycka bulk korv i botten och sidor av muffin tenn koppar och bakning; ett ägg placeras därefter i muffin koppen och placeras tillbaka i ugnen. När du är klar bakning, är muffins toppad med amerikansk ost.

Många låg Carb muffins har även nötter. Low-carb makadamianöt och håna bananer muffins görs med soja fyra, grädde och banan extrakt. Receptet innehåller även vetekli, club soda och grovt hackade macadamianötter. Lin muffins har malda linfrön, vassleproteinpulver och hackade nötter.

  • Ägg är naturligt låg carb och används ofta i low-carb muffin recept.
  • Low-carb muffins kan inkludera linfrön.
  • Kastanjemjöl är en low-carb mjöl som består av finmalda kastanjer som kan användas som en vetemjöl substitut i low-carb muffins.
  • Färskost kan användas i låg Carb muffins.
  • Vegetabiliska frittata muffins inkluderar ingredienser som spenat.
  • Blåbär ger en frisk och söt tillägg till low-carb muffins.
  • Low-carb muffins kan göras med proteinpulver.