Vad är en ögonfransgel Extender?

May 24

En ögonfrans förlängare är en typ av kosmetisk som, liksom mascara, gör ögonfransarna ser tjockare, längre, och mörkare. Vad skiljer det från mascara är det faktum att den är tillverkad av fibrer som fäster på ögonfransarna. Mascara, å andra sidan, är en tjock vätska som helt enkelt rockar ögonfransarna. En av de vanligaste typerna av fibrer som används i ögonfrans förlängare är rayon.

Det finns två grundläggande typer av ögonfrans förlängare. Ett slag är ett slags allt-i-ett kosmetiskt för fransarna. Det innefattar både mascara och ögonfrans extender fibrer och kan appliceras i ett skikt. En annan typ av ögonfrans förlängare kräver användning av mascara för korrekt tillämpning.

Denna andra version av produkten kräver en initial tillämpning av mascara att väta fransarna och skapar en bas för extender. Då förlängare, som kommer i en torr pulverform, borstas över fransarna, speciellt på tips av fransarna. När detta har gjorts, är ett andra skikt av mascara appliceras på ögonfransarna för att slutföra förfarandet och ställa förläng.

Eyelash Extender kan ses som ett slags hybrid mellan mascara och lösögonfransar. Det är tänkt att skapa en mer dramatisk effekt än enbart mascara kan skapa. En fördel med ögonfrans extender är att den inte kräver tillsats av en uppsättning av lösögonfransar ovanpå de existerande ögonfransar. Istället använder produkten befintliga ögonfransar som sin grundstruktur.

Liksom mascara och lösögonfransar, kommer frans förlängare på några färger. Även om det är möjligt att hitta mascara i nästan varje färg av regnbågen, särskilt från kosmetikaföretag som specialiserat sig på produkter för edgy utseende, ögonfrans förlängare oftast bara finns i brunt och svart. Av de två tillgängliga färger, är den vanligaste svart.

Denna typ av kosmetisk inte särskilt lätt att hitta. Det finns några kosmetikaföretag som säljer den typ av extender som blandas med mascara och distribuera denna produktion genom droghandel. Även om denna typ av produkt kan skapa något mer dramatiska utseende, är den pulveriserade extender ofta den version av produkten som skapar de mest dramatiska resultat. Ögonfrans extender som kombineras med mascara säljs oftast för någonstans mellan $ 5 USD (US dollar) och $ 10 USD. Den pulvriserade versionen, som ofta används av professionella makeupartister och säljs som sådana, säljs för någonstans mellan $ 20 USD och $ 40 USD.

  • Pulverögonfrans förlängare vanligtvis används av professionella makeupartister.
  • En kvinna tillämpar mascara över ögonfrans förlängare.