Hur undviker jag Face rynkor?

May 20

Face rynkor är en naturlig följd av åldrandet, och det kan vara omöjligt att undvika alla saker som orsakar dem. Eftersom människor ålder, inte huden inte producera kollagen och elastin, som håller huden stram, i samma utsträckning. Det är inte klart att ersätta dessa med hjälp av mjukgörande som innehåller dem verkligen fungerar. Det kan vara bättre att säga det finns sätt att bli av med ansiktsrynkor genom olika plastikkirurgiska metoder, men några sätt att helt undvika dem.

Ändå finns det några saker man kan göra för att minska ansikts skrynkling, och många av dessa beteenden behöver för att börja tidigt i livet. Den största sak folk bör undvika är solskador på huden, vilket kommer att påskynda åldrandet. Det rekommenderas människor undviker att spendera tid ute i solen i topp soltimmar och att alltid använda solskyddsmedel när utomhus, även om vädret inte är soligt. Kvinnor kanske kan åstadkomma detta genom att använda en bra grund med hög solskyddsfaktor. Män bör finna en lätt solskyddsmedel med hög solskyddsfaktor.

Förutom solskydd, lägga kläder eller andra tillbehör som skuggar ansiktet kan hjälpa förebygga vissa ansiktsrynkor från att utvecklas. Solglasögon med skydd mot solens strålar kan verkligen rekommenderas. Hattar kan också vara till hjälp, eftersom de kan skugga hela eller större delen av ansiktet.

Andra rekommendationer för att förebygga rynkor utveckling är lika viktiga. Rökning orsakar skrynkla sig och vad som kan börja som en vana att titta "mogna" hamnar göra människor ser mycket äldre än de verkligen är. Återigen är det bäst om folk väljer att inte röka tidigt i livet, men om folk är rökare, bör de sluta.

Extremt smala människor tenderar att se äldre tidigare också. Även om det är viktigt att upprätthålla en hälsosam vikt, inser att en liten mängd fett i ansiktet regionen håller huden slätare. Att vara normalviktig kan tillåta dig att synas mer ungdomlig än att vara väldigt mager. Övervikt, å andra sidan, kan ha ett för tidigt åldrande effekt och orsaka mer ansikte rynkor.

Andra saker som är tänkt att hjälpa till att hålla rynkor från att utveckla inkludera minska stress, vilket kan orsaka tidigt åldrande. Vissa människor svär vid meditativa tekniker eller träna som yoga för att minska stressen. Vistas välhydrerade föreslås att sänka rynka utveckling också. Detta innebär att dricka åtta till tolv glas vatten om dagen och även med hjälp av en lätt fuktighetskräm på huden. Hud behandlingar som innehåller citronsyra, kan salicylsyra eller retinol föreslås också, särskilt för människor i deras mitten av trettiotalet och uppåt.

Några förslag för att undvika ansikte rynkor är svåra att följa. Skrynkling inträffar som ett resultat av ansiktsuttryck, och en del anser att detta innebär att människor inte bör göra ansiktsuttryck, och bör aldrig spendera tid att göra roliga ansikten. De flesta människor skulle finna detta råd ganska löjligt. Att hålla ansiktet orörligt hela tiden kommer inte att undvika alla rynkor. Folk kommer fortfarande att behöva tugga mat, till exempel, som fungerar käken. Det är sant att alla ansiktsrörelser bidrar slutligen till skrynkling, men en livstid av någon ansiktsrörelser skulle vara omöjligt att uppnå och skulle göra folk mycket mindre intressant utseende.

  • Bära solkräm utomhus är ett bra sätt att hålla huden frisk och förebygga rynkor.
  • Hattar som skyddar mot solens strålar kan hjälpa dig att undvika rynkor, eftersom hatten kommer skuggan större delen av ansiktet.
  • Solglasögon kan hjälpa till att förhindra rynkor runt ögonen.
  • Ett diagram av yngre hud och äldre hud som visar hur minskningen i kollagen i äldre hud kan leda till rynkor.