Vad är några Spa Decor Idéer för min badrum?

March 20

Spa dekor idéer för badrum kan vara mycket enkel, men ändå lägger en stor känsla av avkoppling i hemmet. Även om du inte kan lägga till en ångbastu eller andra exotiska spa accenter, kan du fortfarande göra även de minsta badrummet känns mer som ett spa med snabba och enkla spa inredning idéer. Grundtanken är att skapa den mest avkopplande och elegant oas möjligt oavsett vilken typ av badrum du har.

Börja med fluffiga vita handdukar och dräkter. De är mycket spa-liknande och gå med någon färgschema. Få de tjockaste dräkter och handdukar som du har råd. En attraktiv trä rack med pinnar att hänga klädnader skulle vara en stor touch, men du kan också använda ryggen på dörrarna i ett litet badrum. En bra absorberande bath mat är ett måste och om du har plats, en korg full av valsade eller vikta vita handdukar eller dukar ansikte är en fin touch.

En röran av plastflaskor, burkar och rengöringsmedel kan förstöra eventuella känslor av spa-liknande lugn. Åter tror att under diskbänken lagring och pare ner till grunderna. En billig trä skohylla kan fungera för stapling rullar av toalettpapper på. Kasta inslagning och hålla endast rullarna ser snyggt och på klar. Håll rengöringsprodukter på annat håll eller åtminstone hålla bara det du behöver för att städa badrummet i en liten caddie eller korg.

Håll någon överströmning av schampoflaskor och liknande under diskbänken i en korg eller behållare och förbjuda alla typer av butiksförpackade produkter som visar var som helst i badrummet. Detta kan tyckas drastiskt, men det är faktiskt en av de bästa spa dekor idéer eftersom produkter i attraktiva förpackningar är en stor del av spa utseende och tandkräm rör och liknande bara skrika hem badrum. När du hittar matchande stilrena ser tvål automater för flytande tvål, schampo balsam och lotion kan du eliminera en massa olika färgade, stökig letar flaskor så länge du sätter vattentäta etiketter på bottnarna.

Se till att ha hyllor för att lagra behållarna du väljer prydligt. Tydliga kanistrar av gäst tvål och korgar av handdukar kan se bra med behållarna på hyllorna. Doftljus är också en perfekt touch, men kom ihåg att inte skapa någon utseendet på röran eller det kommer inte se fredlig och spa-liknande. Du kan prova en rektangulär bricka eller fat med stenar och doftljus på toaletten tanken. Om du har utrymme, vävda rotting tofflor och en teak bänk är spa dekor idéer som kan lägga pricken till ett badrum.

  • Dölj belamra plastflaskor, burkar, och produkter, som kan förstöra spa-liknande lugn.
  • Fluffiga handdukar kan bidra till att skapa en spa-liknande atmosfär.
  • Mindre skräp och några dekorativa detaljer som väggbilder kan göra ett badrum känns mer som ett spa.