Vilka är de olika typerna av CB Mods?

June 23

Medborgare bandet (CB) radio mods kan variera från ökade sändningseffekten till ljud effekter läggs till den utgående modulering. Många av CB radio mods inte är lagliga i alla delar av USA och kan resultera i allvarliga böter om en användare fångats med ett illegalt modifierad radio. Andra CB radio mods, såsom externa högtalare, anpassad belysning och tillägg av en speciell mikrofon, är mycket vanliga och ofta gör att användaren känner sig unika när du använder radion. En anpassad antenn eller högkvalitativa antennkablar kan ofta ge användaren en bättre utbud och tydligare ljud vid sändning och mottagning på radion.

Många lastbils stannar och vägarna diesel stationer har ett helt avsnitt av butiken tillägnad radio mods i form av anpassade mikrofoner, antenner och radio fästen. I vissa butiker, CB radio mods i form av effektförstärkning av radio samt externa förstärkare, så kallade linjära förstärkare, kan köpas och även installeras av en CB-radio expert. Anpassade ljudeffekter, till exempel en ylande prärievarg eller ett tåg horn som låter varje gång användaren nycklar kan installeras mikrofonen för att ge radio användaren en speciell identitet bland vänner.

Många långdistanslastbilschaufförer kommer att betala för CB radio mods för att prata med andra förare som är långt bort från den typiska CB radioräckvidd. Detta gör att åkarna att få värdefull väderinformation samt trafikrapporter och vägbyggen information som kan hindra deras resande framsteg. CB radio har en mycket begränsad räckvidd för vilken den kan sända och ta emot signaler. Utbyggnaden av detta intervall är den drivande kraften bakom de flesta av CB radio mods. Ungefär som antalet extraljus och krom tillbehör lastbilschaufför har installerat på sin rigg, är status även ges till föraren med den mest kraftfulla CB radio eller, som det heter i trucker lingo, den "största radion."

Några av de mer vanliga CB radio mods är anpassade mikrofoner med funktioner som eko, roger-pip och effektförstärkning. Ekot mikrofonen lägger ett eko till varje överföring av radion, skapa en effekt som liknar användaren yelling från djupt inne i en grotta. Hastigheten och allvarligheten av ekot är justerbar genom att vrida en knopp på mikrofonen. Den roger-pip funktionen lägger ett pip varje gång mikrofonen knappen släpps, signalerar andra som användaren har slutat tala. CB radio mods, såsom kraft mikrofoner, helt enkelt lägga till en starkare signal ut ur radion.

  • Långdistans lastbilar har ofta extra kraftfulla CB radio.
  • Många CB radio mods inte är lagliga i alla delar av USA och kan resultera i allvarliga böter om en användare är fångad.
  • Många långdistanslastbilschaufförer har CB radio mods att prata med förarna långt borta och få värdefull väderinformation.