Hur väljer jag det bästa vedeldade Mönster?

April 10

Välja de bästa vedeldade mönster är i första hand om att hitta ett mönster som ser bra ut på ett visst stycke. Mönster är nästan alltid utformade för att användas med karbonpapper, som kan användas för att överföra designen på träet bränns. Vissa element, som extremt små detaljer eller skuggning, är något svårt och därför inte perfekt för nybörjare. När lämpliga mönster inte kan hittas för ett specifikt projekt, är det relativt lätt att göra dem ur en bild med hjälp av datorprogram.

Det första du bör tänka på när du väljer trä brinnande mönster är hur tekniskt avancerad du är i hantverket av vedeldning. Denna konst är inte lätt att bemästra, och element som skuggning och mycket små linjer bör undvikas när man väljer vedeldning mönster för nybörjare. I vissa fall måste du överväga om du har alla verktyg du behöver för att avsluta ett projekt också.

När du väljer vedeldade mönster för en viss träbit, är det viktigt att tänka på de kvaliteter pjäsen också. En design måste naturligtvis passa på träbit i fråga. Vissa konstruktioner ser bättre ut på skogen i olika färger och grader av hårdhet, men med talang du kanske kan övervinna svårigheter med brinnande vissa träslag. Storleks överväganden kan övervinnas genom att ändra storlek på mönstret, men detta kan leda till svårigheter när det resulterande mönstret bränns på grund av tjockleken på linjerna.

Även mönster som inte skildrar scener eller objekt och består helt av abstrakta mönster måste ändå passa på trä i ett regelbundet sätt. Band som utgör mönster, till exempel, måste uppfylla vid en punkt så att designen verkar sömlös. Detta kan vara komplicerat när man använder ett mönster på en cylinder eller till och med när bränning olika sidor av en låda.

En av de vanligaste typerna av vedeldning mönster innebär bilder som är tänkta att vara centrerad på en plan träbit. Ämnet för dessa bilder är ganska varierande och kan omfatta djur, naturplatser, eller ord. Att välja bland de många olika bilder som finns är helt ett estetiskt val, och inget mönster är nödvändigtvis bättre än någon annan.

De flesta vedeldade mönster är helt enkelt linje konst som är utformad på ett sådant sätt att den är redo att kopiera på en kopiator och enkelt att överföra med hjälp karbonpapper. Streckbilder kan också skapas med hjälp av en dator eller för hand och kan användas som ett eget mönster som kan appliceras på trä. Vid användning av denna metod är det viktigt att tänka på hur den slutliga utformningen kommer att se på träet och att utforma mönstret samtidigt överväga svårigheten att bränna den.

  • Ord är ett enkelt val för en vedeldning nybörjare.