Vad är en försäkring Waiver?

March 11

Ett undantag är en form eller ett dokument som används för att släppa en person eller organisation från ansvar. Till exempel kan en person som är att lära sig att dyka ges dispens form genom hans instruktör. Genom att underteckna de avstår form skulle den enskilde att gå med på att inte hålla instruktören och den organisation som ansvarar för eventuella olyckor som de inte orsaka eller bidra till på grund av vårdslöshet. En försäkring avstående är lite annorlunda, dock. En individ tecknar oftast denna typ av undantag när han har erbjudits en typ av försäkring och har beslutat att minska den.

Ibland en försäkring avstående formulär används av utbildningsinstitutioner. Till exempel kan en högskola kräva att dess studenter att anmäla dig till en elev sjukförsäkring plan sponsrar. Om en elev har redan försäkringar och vill hålla det, kanske han inte behöver eleven försäkring plan. I ett sådant fall kan skolan kräva honom att skriva en blankett om att han avböjer studenthälsoplan eftersom han redan har sjukförsäkring. Ibland kan en elev kanske vill sjukförsäkringen men bestämmer sig för att tacka nej till tandvård och vision del av planen; när detta sker, kan studenten teckna en försäkring undantag som bara täcker försäkringsprogram som han inte behöver.

I vissa fall kan individer bli ombedd att underteckna undantag försäkrings på sina arbetsplatser. Till exempel kan ett företag erbjuda någon typ av försäkring som en del av dess anställda förmånspaket. En individ kan dock ha en bättre plan med lägre priser som han vill behålla. Ibland en anställd vill minska täckningen eftersom han redan täcks genom ett spouseâ € s arbetsgivare sponsrade försäkringsprogram. I ett sådant fall kan arbetsgivaren begära att arbetstagaren att underteckna ett formulär som styrker det faktum att han har avböjt täckning genom employerâ € s plan.

Ibland en individ kan även bli ombedd att underteckna en försäkring avstående av ett försäkringsbolag eller agent. En individ kan till exempel köpa livet försäkringsskydd från ett försäkringsbolag. Den försäkringsagent kan erbjuda ytterligare en typ av försäkring som ett alternativ på hans liv försäkringsskydd. Om personen vägrar tillval täckning, kan försäkringsagent be honom att underteckna en försäkring undantag. I huvudsak, underteckna detta undantag är tänkt som ett erkännande av erbjudandet om frivillig försäkring samt vägran av det.