Hur gör jag Uppmuntra ögonbryn tillväxt?

March 13

Det finns ett antal skäl som kan orsaka en minskning av ögonbryn tillväxt, allt från kost brister, stress, eller överdriven användning av färger och färgämnen. Identifiera problemet och välja en tillämplig lösning är ofta det snabbaste sättet att vända problemet. Vanliga metoder som används för att stimulera ögonbryn tillväxt inkluderar tillägget Biotin, fysisk stimulans med hjälp av en spoolie med lite ricinolja, och ändra din kost. Ett annat alternativ som kommer att ge en tillfällig lösning är att använda makeup för att simulera en fylligare ögonbryn.

Biotin är en vitamin B12 tillskott känt att sporra ögonbryn tillväxt, lätt tillgängliga på ditt lokala apotek. Försök att välja en flaska som är fri från konserveringsmedel och andra ämnen som kan hindra dess prestanda. Mängden av biotin som måste konsumeras varierar beroende på svårighetsgraden av hårväxt och mängden biotin per tablett. Den rekommenderade dosen kan vanligtvis hittas på baksidan av förpackningen eller flaskan. Som med all användning av kosttillskott, är det en bra idé att först kontrollera med din läkare.

Det finns också naturliga källor för biotin som kan hittas i olika livsmedel. Ägg och fisk är fulla av näringsämnen, så gör dem en stapel dietary kommer att bidra till att främja ögonbryn tillväxt. Vegetarianer har också flera alternativ som kommer att kunna förse kroppen med rikliga mängder av biotin, inklusive de flesta mörka, gröna bladgrönsaker. Dessa kommer att ha stora mängder av vitamin B12, så att lägga grönkål, spenat och romansallad till din diet är ett naturligt sätt att öka hårväxt.

Konsumerar biotin kommer att främja ögonbryn tillväxt från insidan, men se till att du tar hand om ögonbrynen från utsidan, oavsett hur glesa de kan vara. Undvik rycka eller gnugga ögonbrynen alls, utom för att massera området med en spoolie två gånger om dagen. Doppa spoolie i vissa ricinolja och gnugga detta i dina ögonbryn tills den är helt absorberad kan stöd i utvecklingen av håret densitet. Olja från castor anläggningen har varit känt för att bidra till att skapa en sund, stabil miljö på huden för frisk hårväxt.

Det finns ett antal tillfälliga korrigeringar för glesa ögonbryn också. Enkelt penciling dem med en ögonbrynspenna som matchar din naturliga hårfärg kan ge en illusion av tjockare, fylligare ögonbryn. Många ögonbrynspennor finns tillgängliga som kan leverera antioxidanter höger på huden, främjar hårväxt. Dessutom kan användning av individuella lösögonfransar hjälpa till att fylla i kala områden, men var försiktig med användning av lim för att fästa dem, eftersom det kan irritera bar hud.

  • Biotin kan användas för att stimulera ögonbryn tillväxt.
  • Biotin tillskott kan vidtas för att öka ögonbryn tillväxt.
  • Vissa ögonbrynspennor kan leverera antioxidanter rätt in i huden för att stimulera ögonbryn tillväxt.
  • Äta grönkål kan vara ett sätt att öka ögonbryn tillväxt.