Vilka är de olika typerna av hund Treats?

July 17

Även hundar har länge varit tippad som människans bästa vän, bara under de senaste decennierna har det blivit på modet för hundar att leva inomhus med sina ägare. En hunds mänskliga följeslagare ofta betraktar älskvärda pooch ungefär som en förälder ser på ett barn; mindre med ägandet än bara kärlek och hängivenhet. Och ungefär som sin vilja igenom barn, är mycket älskade hundar ges bästa möjliga skydd, mat, sjukvård, utbildning, och naturligtvis, speciella behandlar.

Medan många människor dela ut hundgodis till sina hund vänner för hundens glädje såväl som sina egna, hundgodis är också användbara träningsverktyg. En ficka full med hundgodis kan användas samtidigt utbilda en hund till häl, sitta, stanna, eller någon annan sådan kommando. Se till att godsaker är aptitlig för hunden; torkade ut, kommer intetsägande och smulig hundgodis inte hetsa nästan lika mycket entusiasm i utbildning som en saftig köttbit eller vassa doftande ost.

Hundgodis har blivit en mycket framgångsrik livsmedelspost hittas på hyllorna i livsmedelsbutiker, lågprisbutiker, djuraffärer, och även vissa specialbutiker. Från dyra behandlar hävdar verklig valfrihet nötkött till rabatt bulkprodukter, hundgodis är nästan lika varierande som mänskliga behandlar. Det finns godsaker som är hårda och sega, för det uttryckliga syftet att rengöra en hundens tänder medan vissa hundgodis är utformade för att underlätta matsmältningen och inre hälsa. Veterinärer har även formulerat hundgodis med olika typer av läkemedel, inklusive hjärtmask förebyggande, antibiotika och smärtstillande.

Många uppmärksam hundägare tar på sig att göra sina egna speciella hundgodis. Dessa hemlagad hundgodis kan göras från skivad biff, små bitar av kokt hamburgare, bitar av ost, ris bollar, eller till och med speciella recept, både kött och vegetariskt. Intrikata recept som innefattar sådana ingredienser som vetegroddar, melass och couscous har ägarna förvränga för svår hitta objekt bara för att skapa den perfekta behandla för deras älskade husdjur. Ägare bör alltid kolla med en veterinär innan du distribuerar hemlagade godsaker till sin hund; och kom ihåg, aldrig mata en hund choklad eller låta honom tugga på kyckling ben.

Nästa gång du bestämmer dig för att "kasta den gamla hunden ett ben," överväga några av de många specialhundgodis tillgängliga. Du får behandla din hund och han kommer att vara tacksamma.

  • Hundkex kan hjälpa till att städa en hundens tänder.
  • Ägare bör alltid kolla med en veterinär innan du ger hemlagade godsaker att deras hund.
  • Många veterinär kontor säljer hundgodis.