Vilka är de olika typerna av Trade Show Signage?

June 1

Mäss skyltning kommer i en mängd olika typer. Denna skyltning varierar från bärbara bordsdisplayer att utarbeta, rumsstora arenor som skapats med back-väggar monter skärmar. Syftet med mässan skyltning är att locka besökare till utställa skärmar, så mycket tanke går oftast till att välja den lämpliga iögonfallande skyltar.

Den dyraste mässa skyltning är typiskt en back-vägg monter display. Denna typ av mässa skyltning sysselsätter aluminium inramning, eller en liknande lätt kraftig ram som gör den tillfälliga uppförandet av partiella väggar. För mäss utställare som säljer avancerade tjänster eller produkter, denna typ av mässa marknadsföring display skapar atmosfär som skapar förutsättningar för kundens engagemang. Detta gäller särskilt om sittplatser ingår i utställningen. Dessa skärmar kan innehålla en rad audiovisuella funktioner, inklusive digital signage.

Digital signage används ofta i handeln visar skyltar för produktdemonstrationer och främja produktegenskaper till mässbesökare. Den blinkande bilder på en digital skärm kan vara en potent uppmärksamhetgrabber. Denna typ av mässa skyltning ökar möjligheterna att engagera deltagare.

Banner står är billigare än back-vägg monter skärmar. De finns i både golv- och bordsversioner. Vissa är små nog att bäras i personliga bagage. Inomhus golv banner står kanske visa samma iögonfallande grafik som dyrare skyltar men till en bråkdel av kostnaden.

Hängande banderoller kommer i en mängd olika material, såsom vinyl och tyg. Tyg skyltning har vunnit i popularitet på grund av framsteg inom tryckteknik, som möjliggör fotografisk reproduktion av skyltning grafik på en mängd olika tyg val. Denna skyltning omfattar oftast kragarna så att bannern kan vara lätt hängas i nästan alla utställning.

Fördelen med tyg skärmar är deras låga vikt. Traditionellt har hängande banderoller gjorts av vinyl, som är ett tyngre material. Vissa människor anser vinyl är mindre miljövänliga eftersom det kommer från eten, som kommer från råolja, medan tyget kan göras helt av naturliga fibrer. Andra säger vinyl kan återvinnas. Både vinyl och tyg skyltning kan användas utomhus.

Brädspel skärmar kommer i piedestal modeller, bildskärmar och digitala displayer. Denna skyltning kan användas tillsammans med andra typer av mässa skyltning. Till exempel kan en liten bordsstativ har prisinformation medan större monter display skapar atmosfären och exhibitorâ € s digital display visar upp enskilda produkter.

Flyttbarhet utställningar mässa är en viktig faktor i handeln visar marknadsföring. Tunga material kan vara svårt att transportera och att montera. Det är därför mässa skärmar använder lätta material som kan vara snabbt och enkelt monteras och demonteras.