Vad är Modern Farm Life Like?

June 17

Livet på en gård är i ständig förändring. Ny teknik, tillsammans med en stigande intresse för friskare och ekologisk kost, har haft en enorm inverkan på hur många gårdar gör affärer. Samtidigt har en växande befolkning att ställa ytterligare krav på jordbrukarna, som kräver många att hitta sätt att öka sina produktionsnivåer. De små familjejordbruk som används för att producera merparten av produkterna, korn och kött har till stor del ersatts av fabriken gårdar, och majoriteten av små familjejordbruk som fortfarande är i drift kämpar för att hänga med.

Tekniken har gjort de flesta aspekter av gården liv enklare än den någonsin har varit tidigare. Större och effektivare utrustning gör processen kort med uppgifter, som att städa ur spiltor och plöja upp fält, som används för att ta två eller tre gånger så länge. Även mjölkning har blivit en automatisk uppgift, med mjölkningsstallar som kan mjölka tiotals kor på några minuter, med mycket lite mänsklig inblandning. Dessa framsteg har tillåtit bönderna att arbeta snabbare och mer effektivt än någonsin tidigare.

En av de största fokus i jordbruket utvecklas bättre sätt att öka produktionen samtidigt bibehålla höga kvalitetskrav. Förutom nyare teknik, är fabriken gårdar ger företagen möjlighet att producera en hel del produkt för mindre pengar än traditionellt jordbruk skulle kräva. Denna stil av jordbruket har fått uppmärksamhet från djurplågeri grupper som säger att de djur höjs i många av dessa gårdar inte behandlas på ett humant sätt.

Eftersom fler och fler människor blir oroade över behandlingen av djur och äta ekologiska livsmedel, har många gårdar förändrat hur de fungerar. Det finns en hel del traditionella jordbrukare som omfamnar den ekologiska rörelsen. På många sätt är det en återgång till ett enklare sätt att jordbruk. Djuren behandlas bättre och färre kemikalier används på råvaror och foder.

Modern gård liv, trots införandet av ny teknik och jordbruksmetoder, har inte förändrats mycket från hur det alltid har varit. Jordbrukare kan fortfarande vakna tidigt, och tillbringar sina dagar gör hårt, i allmänhet arbetsintensiva arbeten. Det finns fortfarande djur till foder, kor som ska mjölkas, och fält som ska plöjas, oavsett förbättringar av utrustning som hjälper till att få jobbet gjort. Farm livet fortfarande kräver mycket engagemang och uppoffring.

Den största förändringen i modern gård liv är i vägen gårdar, särskilt större operationer, drivs. Det är inte ovanligt att även små gårdar för att ha flera hyrda arbetstagare, ett djur chef, och kanske till och med en veterinär på lönelistan. Familj jordbruk blir ovanligare, och fabriken gårdar, tillsammans med andra större jordbruksföretag, blir normen. Även om det fortfarande finns många traditionella familjejordbruk, de snabbt blivit en döende ras som moderna metoder förändras gård liv för alltid.

  • Livet på en gård kommer att bestå av rensa bås.
  • Jordbrukarna använder traktorer och andra mekaniska anordningar på moderna gårdar.
  • Ägg är en gemensam produkt som säljs av gårdarna.
  • Moderna mjölkgårdar använder mjölkningsmaskiner mjölka sina kor.
  • Moderna gårdar använder datorer för att spåra produktion och finansiella data.
  • Moderna gårdar arbetar hårt på att producera stora mängder frukt och grönsaker.
  • Att hålla djur utfodras är en viktig aspekt av gården liv.
  • Vissa moderna gårdar anställa sina egna veterinärer.
  • Får kan höjas på en gård som tjänar på att sälja ull.