Ta bort djurhår från soffan

March 28

Jag är ett stort fan av päls. Jag älskar husdjur som har mjuk päls, och älskar att klappa den. Men jag hatar djurhår som verkar sprida sig i hela huset, över mina kläder, och över mina möbler. Utsöndring är faktiskt en av mina nummer ett saker jag hatar katter och hundar eftersom det finns nästan ingen undvika det. Oavsett var du går, det verkar finnas djurhår och det kan definitivt köra dig upp väggen. Det finns ett par sätt men att du kan undvika sådana saker och hålla ditt sinne sane!

Du kan faktiskt använda flytande sköljmedel för att ta bort djurhår från dina kläder, möbler och mattor. När husdjur skjul, blir håret överallt, och för en hushållerska, kan det vara super frustrerande. Det är ett enkelt sätt men att du kan minska mängden hår som flyter runt ditt hus, lösa på din kläder, möbler och mattor. Allt du behöver är lite av flytande sköljmedel. Gör upp en lösning av flytande textilmjukmedel och vatten. Späd sköljmedel med vattnet och bara häll det i en sprayflaska. När du gör din rutin storstädning, ta sprayflaska med dig, och när du stöter på en yta belagd i djurhår, bara spraya lite av lösningen på tyget. Vänta ett par minuter tills lösningen är torr, och sedan dammsuga eller borsta bort håret.

Ett annat sätt kan du ta bort hår från soffan är att använda PET remover bilaga som följde med vakuum. Chansen finns, din vakuum kom med ett husdjur hår remover, och det kan vara precis det du letar efter. Om du kan, finna att bruksanvisningen som medföljde vakuum och granska att för en minut, letar efter den magiska rubrik kallad "Pet Hair Remover." När du har hittat den sidan i den manuella, ska du sedan fortsätta att leta efter den verkliga stycket. Du har förmodligen inte kasta bort det, så gräva djupt och ser hårt. När du hittar djurhår remover, läs snabbt på hur man faktiskt använder den och börja dammsuga! Du bör röra sig långsamt längs soffan eller mattan med djurhår remover för att se till att du samlar allt hår du kan.

Du kan också prova att hindra håret från att få på dina möbler och kläder. Försök strök ditt husdjur med våta händer nästa gång. Innan du sätter dig ner för att titta på tv och du vet ditt husdjur kommer att komma upp till gosa, bara få händerna lite våt. När du gör stroke ditt husdjur kommer vattnet faktiskt hjälpa den lösa hår på ditt husdjur fastna på händerna. Vattnet fungerar som en typ av hår magnet som drar till håret att dina händer snarare än till din kläder, möbler eller mattor. När du sitter där petting ditt husdjur, kanske du vill hålla en skål med vatten bredvid dig så att du kan fortsätta underblåser och fortfarande behandlar håret problemet. Doppa händerna i vattnet varje gång vattnet på händerna torkar ut, och fortsätta petting. Detta kommer att hjälpa lösa hår inte komma dit du inte vill ha den. Samma idé fungerar om du brudgummen ditt husdjur med gummihandskar på, och du kan använda gummihandske teknik för att samla hår också; göra detta genom att sopa handen upp och ner i soffan, och håret kommer att fästa sig till din gummihandske.

Som sällskapsdjur ägare men behöver du acceptera det faktum att även om du tar åtgärder för att minimera och städa upp efter shedding, om ditt husdjur är en shedding husdjur, det är något som du måste ta itu med det hela tiden du har ditt husdjur. Du kan hata avgivande, men det är en del av att ha husdjur, och om det inte flyga så bra med dig, så ska du antingen titta på att köpa en icke-shedding husdjur (det finns icke-shedding hundar som pudlar som gör för stora husdjur), eller inte ha ett husdjur alls. Utsöndring är bara en del av djurägande, och så att du inte kan bli upprörd när din hund eller katt lämnar hår runt huset.