Rengöring Massageolja från Ark

June 12

Har du någonsin märkt hur roligt det är att få en massage? Tja, om svaret på den frågan är ja, då är chansen att du har också märkt hur ofta massagen kommer att lämna ett stökigt återstod på ark av sängen. Lyckligtvis rengöring massageolja från blad är inte så svårt av en uppgift, så länge du använder rätt verktyg och metoder. Allt du behöver göra är att noggrant följa dessa instruktioner, och se till att du har rätt verktyg, för att se till att du gör det bästa möjliga jobbet.

Material som behövs:

  • Milt avfettning tvättmedel
  • Spot förbehandling renare
  • Tvätt och torkmaskin

Förfarande:

  1. Förbehandla fläcken. Innan du kan tvätta dina lakan, måste du noga inspektera bladen. När du stöter på en massageolja fläck dra ut förbehandlingslösning som Spray & Wash eller Shout. Se till att du använder förbehandlingslösning på varje fläck som du kan hitta. Om du inte vill tillämpa förbehandlingslösning, du kan alltid Förblötning arken i några heta (det varmare desto bättre) såpvatten i cirka tjugo minuter.
  2. Tvätta. När du har förbehandlas eller dränkts de färgade ark, måste du tvätta dem. Se till att du tvättar dem med en mild avfettning typ av tvättmedel. Tvätta arken för en fullständig tvättcykel, och använda den varmaste vattnet inställningen som möjligt för den typ av ark du tvättar.
  3. Kontrollera. Efter att ha tvättat bladen för en komplett cykel, dra dem ur tvättmaskinen. Med arken ur tvättmaskinen, försiktigt inspektera blad för några tecken på kvarmassageolja. Om du hittar någon, anteckna var de återstående fläckar är, innan du fortsätter till nästa steg.
  4. Upprepa efter behov. För eventuella kvar fläckar som du stöter på, måste du upprepa steg ett till tre. I själva verket kommer du vill upprepa dessa steg så många gånger tills du har äntligen tagit bort alla spår av massageolja.
  5. Torr som vanligt. När du har äntligen tagit bort alla fläckar, bör du torka bladen som vanligt. Helst skulle du också inkludera någon form av tyguppmjukande blad i tork också. Detta kommer att bidra till att minska risken för statisk elektricitet, samt göra arken bara lite fluffigare. När du har tagit bort bladen från torken, vika och lagra arken som vanligt.