Vad är monterade Toe Rings?

September 29

Designad för både män och kvinnor, monterade tå ringar är ett tillbehör som utformats speciellt för att bäras på tån. Tillverkad av platina, guld och silver och en mängd andra material, monterade tå ringar kommer i en mängd olika utföranden, från dem som är en enkel vanlig band till dem som är prydd med stenar som diamanter. Dessa tå tillbehör är så olika varandra som de människor som bär dem.

Inrett tå ringar är inte justerbar. De är inte en one-size-fits-all tillbehör. Det finns sådana tå ringar som presenterar en justerbar rygg. Dessa tå ringar som är monterade tenderar att vara mer bekväm, eftersom den justerbara slag ofta tenderar att nypa undersidan av tån, lämnar bäraren obekväma när du bär dem.

De flesta människor bär en monterad tå ring på sin andra tån. Placeringen av tån ringen är oftast precis under den första gemensamma eller höger vid första leden. Tryck och fukt är oftast behövs för att få en monterad tå ringen i rätt position på tån. Eftersom de flesta människor inte initialt vana vid att ha en ring på tån, kan det ta en dag eller två för monterade tå ring för att bli bekväm när man bär. Av denna anledning, efter att sätta ringen på, föreslås att den lämnas på, även när de sover, tills en nivå av komfort uppnås genom den person som bär den.

När en monterad tå ring är rätt storlek, kommer det att vara bekvämt även när man bär med en sko eller gymnastiksko. En tå ring bör inte ha mycket spel eller flytta runt för mycket på den person som bär den. En lös-monterade tå ring kommer att börja att orsaka obehag eller till och inducera bildning av en blåsa. Inrett tå ringar är oftast svårare att få på tå än de är att gå av.

Inrett tå ringar är populära tillbehör till sommaren eller varmare månaderna på året, men förvisso finns det de som bär dem året runt. Medan tå ringar görs i en mängd olika metaller och också gjort av hampa eller läder, är silver ett mycket populärt val för en tå ring. Ett silver tå ring bör alltid tas bort när bäraren planerar att simma, eftersom silvret kommer matt när den utsätts för klor i vattnet i en pool. Inbyggda tå ringar kan vara en rolig tillbehör oavsett när de är slitna. De lägger lite gnistan till bärarens tår.

  • Tå ringar kan vara gjord av guld.