Hur väljer jag det bästa Outdoor växt Stand?

April 2

En utomhus växt monter kan komma i många olika stilar, vilket kan göra att välja en en svår uppgift. Bestämma vilken typ av stativ du vill, hur många plantor det ska hålla, och hur stativets är konstruerad kan hjälpa dig att begränsa de val. För att välja den bästa utomhus växten stå, ta dessa faktorer i beaktande tillsammans med pris och din personliga stil preferenser.

En av de första saker du bör göra innan de köper en utomhusanläggning monter är att utvärdera det utrymme där du kommer att sätta den. Veta anvisade mängden utrymme du har och vilken typ av stativ som fungerar bäst i det utrymmet kommer att göra ditt beslut lättare. Stånd skiljer sig i storlek, höjd, bredd och djup.

Växt står kan delas in i två grupper - enda pott står och flera potten står. En enda grytunderlägg innehar endast en anläggning, och de två mest populära typer av enstaka bestånd är tabellstil och piedestal. Flera Gryt- har flera nivåer eller hyllor och hålla två eller flera anläggningar. Det finns många olika typer av flerkärls står, inklusive bageri rack montrar, stege står, differentierade montrar, och hyllan anläggningen står.

Metall används ofta för att bygga anläggningen står, med smidesjärn är en av de vanligaste av dem. Trä, harts, vide, och pulverlackerat stål används också. Tänk då montern kommer att placeras och hur vädret kan påverka det. De flesta utomhus växt står är konstruerade med elementen i åtanke, och många kommer att ha en väderbeständig målad yta.

Välj ett stativ som är robust nog att hålla de växter du kommer att sätta på den. Inte bara bör stativet kunna hålla vikten på krukväxter, bör krukorna sitter bekvämt på hyllorna. Om du letar efter ett stativ som ska användas säsongs, överväga ett fällbart stativ som kan lagras när den inte används.

Dekorativa accenter är något annat att leta efter. Vissa järnstativ har dekorativa scrollwork. En tabell-stil monter kan också ha en keramiska plattor eller glasskiva. Färg är en annan dekorativt inslag i en utomhus växt stativ som du bör överväga. Vanliga färger är svart, vit och brons.

Växt montrar kan köpas i butiker som säljer trädgårdsarbete leveranser samt i vissa varuhus och online. Priserna varierar beroende på storlek, stil och material av stativet. Blomkrukor är oftast säljs separat, så om dina växter inte redan inlagt, ta kostnaden för krukorna i beaktande vid fastställandet din budget.