Vilka är de bästa tipsen för Tvättstugan Storage?

September 2

Många tvättstugor är ganska små, vilket innebär man måste vidta åtgärder för att göra tvättstuga lagring effektivare på mindre utrymme. Det bästa tips för att göra tvättstuga lagring effektivare är att först bestämma vad som behöver vara i rymden och vad som inte; detta steg kommer att minska röran och frigöra värdefullt utrymme. När utrymmet har rensats ut, är det dags att maximera tillgängligt rum genom att överväga hängande arrangörer, hylla och skåp arrangörer, och stänger för att hänga kläder för torkning eller strykning ändamål. En nedfällbara bordet är en annan stor tvättstuga lagrings idé som kommer att ge mer utrymme när den inte används och en praktisk arbetsyta när nedfällt.

Strykbrädor och strykjärn är kanske de vanligaste tvättstuga tillbehör bortsett från tvättmaskin och torktumlare, och lagra dessa objekt kan vara svårt om rummet är slut på ledigt utrymme. En hängande tvättstuga lagrings arrangör är en bra lösning på problemet. En sådan arrangör kan skruvas direkt i väggen och gör det möjligt för husägare att hänga strykbräda mot väggen. Arrangören kommer att innehålla en kortplats speciellt utformad för att hålla järnet, och många arrangörer har ytterligare platser för en kvast eller mopp.

Tänk på layouten i tvättstugan innan något organisering. Det är ibland bäst att ha en tvättstuga system på plats som gör logisk mening för mängden rummet. Denna plan kommer att diktera där tvättmaskin och torktumlare kommer att placeras för att maximera tillgängligt utrymme samt enkel åtkomst. Tillfälliga hyllor kan köpas och placeras bredvid tvättmaskin och torktumlare för att lagra tvättmedel och andra kemikalier för rengöring kläder. Tvättkorgar kan skjutas under hyllorna på marken för snabb och enkel åtkomst. Tänk på hur föremål i rummet kan flyttas för att maximera utrymmet utan att hindra regelbunden användning.

Om tvättstuga lagringsutrymme är ytterst begränsad, anser modulära hyllor och lådor. Dessa lådor kan flyttas snabbt och enkelt, och de kan ofta staplas i ett hörn av rummet samtidigt tillåta enkel åtkomst till innehållet. Tänk att hänga en stång ovanför tvättmaskin och torktumlare för kläder att hänga när de behöver vara dropptorkas stället torktumlas. Slutligen, om det behövs en arbetsyta, överväga att placera en liten bordsskiva på gångjärn som är anslutna till väggen; bordet kan svängas nedåt för användning, och uppåt för lagring.

  • Tvättkorgar hjälpa till att organisera smutstvätt.
  • Tvättstuga lagring bör ha utrymme för förnödenheter såsom blekmedel.
  • Tvättmedel.