Hur väljer jag det bästa Yard Edger?

October 7

När du väljer den bästa gården kantverk, bör du överväga dina behov och det område du kommer att använda kant in, liksom de funktioner som finns på olika kantverk. Du bör överväga om du skulle vara bäst betjänt av en manuell kant som kräver lite mer ansträngning att använda eller en elektrisk eller gas kantverk som ofta är lättare att använda, men kan kräva sekundär underhåll och service för att hålla i gott skick. Det kan också vara bra att tänka på det område där du kommer att behöva använda din trädgård kantverk, för att avgöra hur mycket tid du kommer att spendera bård.

En gård kantverk är ett verktyg som vanligen används i hemmet eller professionell trädgårdsskötsel och gården underhåll för att säkerställa en ren kant till ett område. Denna typ av verktyg kan användas för en gräsyta, såsom en gård, eller för en mindre trädgård eller liggande. Manuella yard edgers består typiskt av en uppsättning blad placerade ihop som saxar, som används för att trimma gräs och växter som kan växa längs kanten av ett område. En motordriven gård kantverk körs vanligtvis på antingen gas eller elektricitet och använder en tråd spunnen vid höga hastigheter för att trimma växter.

Du bör överväga det område du kommer att trimma, eftersom detta kan hjälpa dig att avgöra gården kantverk som är bäst för dina behov. Om du har en liten gård eller område som du kommer att behöva trimma, sedan en manuell kant kan fungera bäst för dig. Du kan välja att använda sax som kräver att du få låg på marken eller kantskärare som länge har handtag du kan använda när du står upprätt.

Om du ska vara trimning ett ganska stort område, eller arbeta professionellt i gården vård, kanske du vill överväga drivs varvet kantskärare. En motordriven gård kantverk kommer vanligtvis köras på antingen bensin eller en elektrisk laddning, vilket kan komma från ett batteri eller förlängningssladd. Gasdrivna kantskärare kan vara något dyrt att använda, eftersom du kommer att behöva köpa gas för dem; elektriska kantverk är ofta lättare att underhålla, och en gård kantverk med ett uppladdningsbart batteri kan vara lätt att använda och kräver lite extra underhåll.

Du bör också överväga andra typer av underhåll en gård kantverk kan kräva att hitta den rätta för dig. Om du väljer en driven kant, till exempel, bör du leta efter en som är lätt att underhålla och att du kommer att kunna enkelt hitta nya stycken för, speciellt spinn trimmern. Du bör också kontrollera vikten på ett kantverk innan du köper den, för att se till att du kommer att kunna bekvämt lyfta och använda den regelbundet.