Vad är en Wedding Chapel?

June 8

Ett bröllop kapell är en byggnad eller rum som avsatts särskilt för att utföra vigsel. Wedding kapell är skilda från kyrkor, som används för en rad religiösa aktiviteter, och tjänstemännens kontor, som används för att drabbas av civila vigslar. Den amerikanska staden Las Vegas är särskilt känd för sina bröllop kapell, tack vare det faktum att det är lätt och snabbt att få ett äktenskap licens i denna stad.

Många bröllop kapell är utformade längs religiösa teman, och de inkluderar bosatt förrättare som kan ordineras i en viss kyrka, eller på annat sätt licensierad vigselrätt. Andra kan organiseras längs popkultur teman; Elvis bröllop kapell, till exempel, är särskilt populära, med förrättare som klär sig som Elvis. Kör igenom bröllops kapell och andra kapell med olika gimmicky teman kan också hittas i många delar av världen.

För att vara gift på ett bröllop kapell, måste människor presentera ett äktenskap licens, vilket tyder på att de har uppfyllt kraven för ett äktenskap som fastställs av staden eller regionen, tillsammans med bevis på ålder så att officiant kan bekräfta att deltagarna är ovanför åldern. Vissa bröllop kapell kräver människor att boka tider, och de kan organiseras mer formella grunder, medan andra välkomnar walk-in par.

En grundläggande bröllop kapell tar ut en liten avgift för hyra av anläggningen och de tjänster som officiant. Många kapell erbjuder även ytterligare tjänster, som fotografi, videography, blomsterarrangemang, klänning hyra, och så vidare. Låntagare kan välja från en meny med alternativ, blanda och matcha för att planera en tjänst som uppfyller deras behov. För bröllop kapell som kräver förhandsanmälan, det finns ofta alternativ såsom ett kontrakt med en cateringservice och andra tjänster som kan kräva mer planering.

Människor kan välja att utnyttja ett kapell för bröllops planering eftersom den är betydligt billigare än andra alternativ, särskilt eftersom kapell bröllop är vanligtvis intim och enkla. Andra kan använda ett bröllop kapell eftersom de inte är medlemmar av en särskild religiös tro, men att de inte vill använda ett län kontorist kontor. Några brudar och män att vara också njuta av känslan av ett kapell bröllop, vilket kan kännas som en rolig rymning snarare än en formell ceremoni i många fall.

Las Vegas, som är känd för sina bröllop kapell, har populariserade idén om en "Vegas bröllop", ett bröllop, som hastigt ingås-in och ibland lika hastigt ogiltigförklaras. Staden annonserar sig som mycket bröllop vänliga, och några Vegas kapell annonsera lätt runt i staden och i turistpublikationer för att uppmuntra besökarna att använda deras tjänster. Trots stereotypen av en Vegas bröllop, behöver ett bröllop kapell inte förslappad eller klibbig och ett äktenskap som börjar i ett bröllop kapell kan ha alla chanser att lyckas.

  • Bröllop hölls i ett kapell är vanligt mer intim, samt billigare.
  • Till skillnad från kyrkor, är bröllop kapell används endast för bröllop.
  • Las Vegas är känt för sina bröllop kapell.