Hur väljer jag det bästa Dual Epilator?

August 22

Dubbla epilatorer är utformade för att påskynda processen hårborttagning och ger bestående resultat genom att plocka ut flera oönskade hårstrån samtidigt. Det finns två huvudtyper av dubbla epilatorer: de som innehåller två uppsättningar av roterande pincetter och de som innehåller en enda uppsättning roterande pincetter samt ett blad. För att avgöra vilken dual epilator är rätt för dig, räkna ut vilka funktioner du behöver, såsom batteri eller plug-in funktion, där du kommer att använda epilatorn, och vilken storlek kommer att hjälpa dig att ta bort hår snabbt och grundligt.

Båda typerna av dubbla epilatorer kan påskynda processen hårborttagning i jämförelse med vanliga epilatorer. En dubbel epilator med två uppsättningar av roterande pincett innehåller vanligtvis fler pincett än andra typer av anordningar. Eftersom det finns fler pincett, kanske epilatorn dra ut fler hårstrån i en enda rotation och hjälpa dig att ta bort oönskat hår snabbare. En dubbel epilator med en rakkniv på ena änden av epileringshuvudet kommer raka av de hårstrån som pincetten missa, så du kanske inte behöver raka sig med en separat rakkniv när du är klar epilering.

Epilatorer kan drivas av batterier, med växelström (AC), eller en kombination av de två. Batteridrivna epilatorer drivs med hjälp av engångs eller laddningsbara batterier och ge bekvämlighet, eftersom de inte behöver vara ansluten till ett eluttag. En AC-drivna epilator, dock inte kommer att köra slut medan den används, eftersom den är ansluten till ett eluttag. Detta kan vara lämpligare än att använda en batteridriven epilatorn om du planerar epilering under långa tidsperioder. En modell med dubbel epilator som körs på både batterier och nätström kan ge den mest bekvämlighet.

Vissa dubbla epilatorer ger hastighetskontroller, inbyggda lampor och utbytbara huvuden. Varvtalsreglering kan du ställa in rotationshastigheten för pincetten, så att du kan styra hur mycket smärta du känner, eller ta bort hår i en snabbare takt. En inbyggd ljus kan hjälpa dig att upptäcka fina hår eller navigera epilatorn lättare i rum som inte är väl upplysta Epilatorer som kommer med utbytbara huvuden kan ge epilering huvuden i olika storlekar och huvuden som innehåller rakhyvlar. Genom att ändra dessa kan du ta bort hår från flera delar av kroppen och trimma den till en lämplig längd före epilering.

Vissa epilatorer kräver att du använder dem på torr hud, medan andra stöder vått och torrt hårborttagning. Vissa människor tycker torr epilering att vara obekvämt, eftersom de måste städa upp håret när du är klar. En våt eller våt / torr dual epilator kan du epilera i badet eller duschen, så att du kan tvätta håret borta när du är klar. Om du vill epilera i badkaret, ta reda på om epilatorn kan helt nedsänkt i vatten. Epilatorer som inte kan helt nedsänkta kanske inte vara lämplig för användning i badkar.

Dubbla epilatorer har varierande huvudstorlekar, och i vissa modeller, svänga de. Du kanske upptäcker att epilatorer med stora huvuden som inte svänga är svåra att manövrera. Dessa typer kanske inte täcker så många områden som de som har svängande eller mindre huvuden. När du väljer en dubbel epilator, bör du också hitta en produkt som har en halkfri handtag som är lätt att hålla. I allmänhet är det lättare att ta bort oönskat hår när din hand är bekväm, och du € ll vara mindre benägna att skada dig själv om epilatorn stannar där du placerar den.