Vad kan jag förvänta Under Hyaluronsyra Injektioner?

November 22

Förfarandet för att få hyaluronsyra injektioner är relativt enkel. De flesta injektioner ges i ett kontor miljö med minimala anestetika, och återhämtningstiden varierar med särskilda förfarande som utförs. De förväntade resultaten av estetiska och smärtterapier management är väl definierade och uppnås vanligen. Hyaluronsyra injektioner är en säker och effektiv behandling, och en patient kan förvänta sig att någon oro förfarandet, återhämtning och fortsatt behandlingsplan kommer att tas upp innan den äger rum.

De särskilda villkoren kring hyaluronsyra injektioner beror på förfarandet som görs. Hyaluronsyra kan användas som en injicerbar fyll att hjälpa form och knubbig konturer i ansiktet eller användas för att befästa och expandera ledvätska runt slitna lederna, särskilt de av knäet. Förutom dessa särdrag, kan hyaluronsyra vara retikulerade och icke-retikulerade. Denna beteckning är oftast ses i estetiska program, och reticulated syra anses allmänt vara mer effektiva och i sin tur dyrare. Reticulated hyaluronsyra är kompakt och mer vattenabsorberande, vilket låter den få stabilitet över tid; en patient kan förvänta resultaten från en injektion till pågå betydligt längre, 14-16 månader, jämfört med fyra till tolv.

Båda typerna av hyaluronsyra injektion typiskt görs i öppenvården kontor inställningen. Patienten ligger ner, och administrera läkaren kan markera en eller flera avsedda poäng för injektion. Han får tillämpa en aktuell eller ibland injicerbar bedövningsmedel för att bedöva området om det är känsligt och kommer att använda en antiseptisk på den avsedda injektions plats. Han mäter sedan den korrekta mängden av hyaluronsyraprodukt, fyller en spruta, och sprutar in produkten. Proceduren kan pågå från ett par minuter upp till cirka 30 minuter totalt.

Det finns vanligen minimalt obehag och biverkningar som förknippas med hyaluronsyra injektioner. Ibland finns det en viss rest smärta rapporterats från gemensamma förfaranden, men det är oftast hanterbar och varar bara ett par dagar efter behandlingen. Av estetiska ansikts procedurer, resultaten är omedelbar och återhämtningstiden är kort. De flesta gånger, kan en patient återgå regelbunden verksamhet samma dag att förfarandet är gjort, och en uppföljning injektion ges vanligen i tre veckor. Vid mottagning gemensam behandling, är proceduren upprepas vanligtvis en gång i veckan under tre till fem veckor, och återhämtningstiden är relativt kort också, två dagar som mest.