Hur väljer jag det bästa Echinacea Complex?

November 7

Det finns flera varianter av echinacea, den lila rudbeckia inhemska till Nordamerika. Echinacea är en av de mest populära hälsotillskott i USA idag och tros bidra till att stärka immunförsvaret. Echinacea komplex kommer i många former, inklusive te, piller, extrakt och tinkturer. Oavsett vilken typ väljs är det viktigast att leta efter ett välkänt varumärke som använder standardiserade extrakt eller garantier potens.

Individuella preferenser dikterar vanligtvis vilken typ av echinacea komplex en person väljer. Vissa föredrar bekvämligheten med ett piller, medan andra vill de koncentrerade fördelarna med ett extrakt. Echinacea kan användas för att göra en te eller ens en aktuell salva.

Man tror att indianerna använde echinacea att behandla infektioner och som en allmän universalmedel. Örten har använts av andra kulturer för att behandla olika åkommor, från malaria till scharlakansfeber. Det är vanligast idag används för att minska gemensamma förkylning och influensa och för att minska varaktigheten av de virus.

Helande egenskaper påträffas i både blomman och roten av Echinacea anläggningen. Det är av den anledningen som styrka och effektivitet varierar mellan produkter. Rapporter har visat att vissa echinacea komplexa produkter inte innehåller de aktiva ingredienserna som de påstår; några har visat sig innehålla någon echinacea alls.

När du väljer en echinacea komplex, se till att du köper ett varumärke som har ett gott rykte för att använda kvalitet ingredienser i de mängder som anges. Produkter ska alltid köpas från en ansedd tillverkare på betrodda detaljhandelsföretag. Människor bör leta efter en echinacea komplex som garanterar potens eller innehåller standardiserade extrakt.

Fördelarna Echinacea s förefaller gå utöver lindring av förkylning. Vissa studier tyder på att echinacea stärker immunförsvaret, minskar smärta och lindrar inflammation, förutom att besitta antivirala och antioxidanta effekter. Alternativ medicin utövare ordinera ofta användning av echinacea för behandling av olika infektioner, inklusive vaginalt jäst, innerörat, och urinvägsinfektioner. Det används också för att behandla fotsvamp, bihåleinflammation, och i läkande sår.

Vissa människor tar echinacea komplex regelbundet i ett försök att undvika att få en kall, medan andra tar det vid första tecken av viruset för att minska dess effekter. Yttranden från hälso-och sjukvårds varierar om vilken metod som är bäst, men många tror att konstant användning kan minska de effekter på immunsystemet. Det kan också orsaka virus i kroppen för att bli resistenta mot Echinacea komplexet. De med immunsjukdomar kanske vill undvika att använda echinacea kosttillskott.

  • Välj ett välkänt varumärke av echinacea som använder standardiserade extrakt.
  • Echinacea används oftast för att minska varaktigheten av förkylning och influensa.
  • Vanligen säljs i kapselform, echinacea - eller lila rudbeckia - tros bidra till att stärka immunförsvaret.