Hur väljer jag det bästa billiga Drum Set?

November 12

När du köper de bästa billiga trumset, köpa begagnad växel är det bästa sättet att spara pengar med bibehållen kvalitet. Nybörjare kommer att vilja leta efter en budget trumset för att se om de tycker om att spela slagverk. Billiga trumset kan låta väldigt bra beroende på hur de är stämda och vilka huvuden är placerade på dem.

Att köpa begagnade redskap är det bästa alternativet för att köpa billiga trumset. Dessa uppsättningar kommer att köras på 40 till 70 procent av det nya priset beroende på märke och skick. Ofta är skalen för trumset säljs separat från cymbaler och stativ, men att köpa en begagnad inställd direkt från en individ är det bästa sättet att få alla delar i ett köp. För en begagnad uppsättning bestående av en bastrumma, virveltrumma, låg tom, och rack toms, kan en köpare få anständig kvalitet för så lite som $ 200 $ (USD).

Om du köper en begagnad trumset från en återförsäljare butik, bör köparen begära att cheferna för trummorna ändras. De flesta butiker kommer redan ha nya huvuden på trummor och kommer att ha rengjorts skalen. Butiken kan ställa trummorna för köparen, och säljaren kommer ofta inkluderar en trumstolen och snara stå med uppsättningen.

Till att börja, trummisar behöver vanligtvis en hi-hat, ride cymbal, och krascha cymbal att shoppa en grundläggande uppsättning. För anständiga klingande, billiga symboler, titta på spendera runt $ 60 till $ 75 USD på en hi-hat, $ 75 till $ 100 USD på en åktur cymbal, och $ 50 till $ 100 på en krasch symbol. Några av de större cymbal beslutsfattare erbjuder dessa tillsammans i ett paket för runt $ 175 till $ 225 USD.

Med begagnade cymbaler, är köparen tittar på att spendera cirka 60 till 70 procent av detaljhandels kostnaden. Trummisar kan förvärva begagnad cymbal stativ för att hålla de tre grundläggande cymbaler på runt $ 150 USD. Detta är cirka 40 till 50 procent av nya cymbal stand kostnader.

Nya trumset är dyrare och sällan inkluderar cymbaler och stativ. Traditionella apparater från stora musik återförsäljare inkluderar en bastrumma, virveltrumma, låg staden, och en eller två rack toms. Anständiga billiga trumset köpte ny kostar runt $ 350 till $ 500 USD för grunderna. Därifrån kommer cymbaler vara den dyraste tillsats. När allt är sagt och gjort, anständigt-klingande, billiga trumset med alla trummor, står och cymbaler kan kosta ca $ 500 till $ 700 USD. Att lära sig att trimma trummor och inköpskvalitetshuvuden kan göra underverk mot att förbättra ljudet av billiga trumset.

  • Om du letar efter en billig trumset, är din bästa insats för att titta på begagnade sådana.
  • Trummisar har ofta gamla trummor som kan köpas för relativt billiga.
  • Billiga trumset kan låta väldigt bra beroende på hur de är stämda och vilka huvuden är placerade på dem.