Vilka är de olika Navy SEALs vapen?

October 26

Navy Seals - kort för hav, luft och mark - använd ett brett utbud av vapen inom verksamheten. Sälarnas standard-frågan vapen-of-val är Colt M4A1 Carbine Assault Rifle. Andra Navy Seals vapen inkluderar en rad prickskyttegevär, hagelgevär, kulsprutor, handeldvapen, granatkastare, granatkastare och raketer. Navy SEALS vanligen krävs för att utföra högprofilerade uppdrag på någon form av terräng, vilket kräver att de tränas att skickligt hantera ett brett spektrum av vapen. Även om de går oftast på uppdrag med automatkarbin och backup pistol, Navy Seals vapen är uppdragsberoende och kan alternera ofta.

Colt M4A1 Carbine Assault Rifle är sälarnas vapen val. Den M4A1 är en mer kompakt variant på M16A2 gevär. Marinen utvecklade geväret tillsammans med den amerikanska Special Operations Command (USSOCOM). Tillsammans har de två militära styrkorna ritat Special Operations Peculiar (SOPMOD) M4A1 Accessory Kit. Satsen, som används med M4A1 Carbine Assault Rifle, ger Navy Seals med en mycket mångsidig vapen.

Den M4A1 Carbine Assault Rifle är kapabel att avfyra som en halvautomatisk eller helautomatisk vapen. Det avfyrar noggrant under dagen och natten och som kan avfyra 700-950 skott per minut. Den kan också omvandlas till ett hagelgevär och även en granatkastare. Tillbehörssatsen gör SEALS att utrusta M4A1 med holografisk display syn, infraröd syn, syftar lasrar, och andra funktioner. Marinen är också ständigt på jobbet att lägga till nya funktioner och möjligheter till M4A1.

En annan tungt begagnad vara i marinen SEALS vapen katalog är backup pistol. SEALS ofta använder M11 Sig Sauer P-228. Endast 1,5 inches (3,8 cm) bred och 7,1 inches (18 cm) lång, denna pistol lätta att dölja och bära i praktiskt taget alla situationer. Dess kompakta storlek och noggrannhet har gjort en av de vanliga Navy Seals vapen sedan 1989. När du är i behov av något med lite mer eldkraft, SEALs använder ofta MK23 Mod O .45 cal SOCOM offensiv pistol. Den MK23 tjänstepistol kan fungera i de hårdaste miljöer, ha visat förmåga att avfyra exakt när de utsätts för sand, vatten och extrema temperaturer.

När standard-frågan Navy Seals vapen inte passar kraven för ett uppdrag, SEALS har också en arsenal av kulsprutor, k-pistar och hagelgevär till sitt förfogande. Även om de använder en mängd olika hagelgevär, är hagelgevär val typiskt Benelli M4 Super 90. M4 Super 90 kan avfyra i alla väder och är extremt pålitlig. Som sådan har andra grenar av militären också antagit detta vapen.

Prickskyttegevär är också en viktig del av Navy Seals vapen. Multipla krypskyttegevär används för olika situationer, såsom M14, den M82A1 och MK11 Mod 0 Sniper vapensystem. Varje annan prickskyttegevär har olika eldkraft kapacitet och olika intervall, anpassade för många olika scenarier och mål.

För vissa uppdrag, Navy SEALS också använda Anti-Tank Rockets, liksom granatkastare och granatkastare. Totalt omfattar listan över Navy Seals vapen en formidabel utbud av eldkraft. Den stora urvalet ger SEALS tillgång till vapen för alla typer av stridsuppdrag, vare sig på havet, flyg eller landvägen.