Vilka är de olika typerna av slagverk Cases?

October 18

Det finns flera olika typer av slagverk fall för att skydda din musikinstrument. Tre grundläggande kategorier täcker de vanligaste valen. De inkluderar de så fall trummor, de så fall cymbaler, och de som fall pinnar, penslar, klubbor och mindre handen tillbehör.

Majoriteten av musiker och band väljer hårt skal fall för att skydda sina instrument, speciellt om de spelar regelbundet. Billigare, soft-shell alternativ är också tillgängliga och ibland medföljer vid köp av en slaginstrument. De är dock inte vägen klar och bör inte åberopas för att skydda redskap som ofta transporteras.

Det finns flera stycken till ett trumset, så trum fall varierar i storlek. En grundläggande trumset innehåller fyra delar: en bastrumma eller sparka trumma, en snara, ett rack tom, och ett golv tom, som också kan kallas låg tom. Bastrumman är den största trumman och typiskt kräver ett fall med en 20- till 24-tums (51- till 61-cm) i diameter. Grund golvpuka är traditionellt 14 eller 16 inches (36 eller 41 cm) i diameter, medan den vanligaste snara storlek är 14 inches (36 cm) i diameter. Den virveltrumman är det viktigaste trumman att skydda som det tar den mest slitage på och av scenen.

Cymbaler kan vanligtvis passar in i en cirkulär slagverk fallet. Slagverks fodral för cymbaler är typiskt diametern av åkturen cymbal, den största cymbal i en grundläggande trumset. Slagverkare kommer ofta sätta hi-hattar, krascher och rida cymbaler allt i en påse. Dessa påsar finns i hårt skal och mjuk-shell former. Små fickor komma installeras på framsidan av cymbal väska för små tillbehör såsom trum nycklar och cymbal-rengöringsmedel.

Trummisar bär ofta en backup virveltrumman huvudet i cymbal fallet i händelse av att det skulle gå sönder under en show. Stora, rektangulära fall för cymbalsâ € står används ibland, men cymbal stativ vanligen transporteras utan hölje. Fodral för cymbal står är den tyngsta att transportera.

De minsta typerna av slagfall är för trumpinnar, klubbor, penslar och andra tillbehör handen instrument. De är traditionellt 16-20 inches (41-51 cm) i höjd och 5 till 10 inches (13 till 25 cm) i bredd. Musiker väljer ofta för soft-shell slagverk fall för sina pinnar eftersom trumpinnar och borstar är relativt billigt att ersätta. Dessa slagverk fall är ultralätt och kan fästas i golvet tom för enkel åtkomst under en föreställning.