För seniorer: Gör din Investera Online

December 18

Du kan utföra online investera genom de flesta större mäklare. Investera på nätet är bekvämt, och online mäklare kan du placera köpa eller sälja order mycket snabbt och billigt. Dessutom kan du hantera investeringar konton på nätet.

Innan du gör något investera på nätet, bör du utbilda dig på vad det innebär.

  • Förstå avgifter. Online courtage är normalt lägre än att arbeta med en full-service mäklare. Däremot kan nätmäklare avgifter varierar kraftigt. Shoppa för en mäklare som du litar med rimliga avgifter.
  • Köparen akta. Även Internetbank skyddas av flertalet federala regeringar - inklusive den i USA - online investeringskonton inte alltid delar liknande skydd, beroende på vilket land du bor i Överväg att be din investering rådgivare för råd om hur skydd fungerar i ert land. .
  • Hantera olika typer av investeringar. Bortom köpa och sälja aktier på nätet, kan du investera i obligationer, inlånings till din IRA eller andra pensionskonton, och mer. Företag som Fidelity ger dig massor av investeringsval.
  • Behåll offlineåtkomst till ditt konto. Kom ihåg att en nackdel till online investera är att om din laptop-anslutning är nere eller din mäklare server är nere, kan du inte komma till din online-mäklare att investera. Håll ett telefonnummer till hands så att du kan nå din mäklare med en alternativ metod vid tekniska buggar.
  • Kolla vad andra har att säga. Besök webbplatser som The Motley Fool efter artiklar och råd om investeringar.

    För seniorer: Gör din Investera Online