Vad är den statliga Song of South Carolina?

July 1

Staten sång South Carolina kallas "Carolina". Låten antogs officiellt av staten i februari 1911. Detta tillstånd har skillnaden av att ha två statliga låtar. En andra låt med titeln "South Carolina i mitt sinne", antogs av staten 1984.

Den första låttexten komponerades av Henry Timrod. En South Carolina inföding, var Timrod född den 8 december 1829. Han var en välutbildad man som arbetade som advokat och en lärare. Den senare yrkesval gav Timrod tid att skriva poesi. Timrod skrev om inbördeskriget ofta, och de idéer han uttryckte påverkades delvis av poetens erfarenheter som medlem i en frivillig stridsenhet.

Timrod dog i oktober 1867. Han predeceased av hans ende son, som dog ungefär samtidigt det amerikanska inbördeskriget slutade. Poeten, som inte skulle se hans dikt tonsatt och antogs som stats sång South Carolina, publicerade en enda bok av hans dikter under sin livstid. Tillsammans med "Carolina", han är känd som författare till "ethnogenesisen" och "Cotton Ball."

Anne Custis Burgess, som föddes 1974, ställer Timrod ord på musik. Burgess utbildades på Converse College och fortsatte med att lära ut musik. Hon dog 1910.

Den andra tillståndet sång South Carolina skrevs av Hank Martin och Buzz Arledge. Den här låten har en mycket annorlunda känsla än staten sång South Carolina antogs tidigare i 20-talet. Snarare än att fokusera på läget under krigstid, "South Carolina On My Mind" är en hyllning till statens skönhet och attraktioner som den har att erbjuda invånare och turister.

Paret musiker hade främjat sången till ett antal radiostationer och spelade den under många personliga framträdanden inför det som antagits som den andra staten sång South Carolina. Offentliga evenemang där låten spelades inkluderar den statliga guvernörens konferensen och Pendleton Spring Jubilee. Den ränta som de skapade i låten hjälpte till att få den att uppmärksamma statsanställda.

Statens Institutionen för Parks, rekreation och turism bidragit till att föra sången till uppmärksamheten av lagstiftaren. Ett lagförslag om att formellt anta den som en statlig song av South Carolina infördes den 12 maj 1983. Förslaget transporteras och guvernören skrev under lagen omedelbart.