Hur väljer jag det bästa Banjo tuners?

May 29

Om du vill hitta de bästa banjo tuners, måste du bestämma på vilka funktioner du vill att dina tuners för att inkludera. En av de avgörande faktorerna för att välja en uppsättning av banjo tuners är ofta slut. Från krom, nickel eller guld plattan, tuners ger instrumentet inte bara rätt tonhöjd, men en fin utseende också. En annan faktor att beakta när man väljer banjo tuners är den typ och stil av tunern knappar som används i sin design. Plast, peraloid och ivoroid knappar är alla tillgängliga, och bärnsten knapparna används också för att ge banjo ett specifikt utseende.

Det finns flera typer av eftermarknads banjo tuners tillgängliga, med var och en erbjuder sin egen speciella skäl att köpa den. Från tillverkning metoder till material som används, du måste väga alla alternativ när hopp om att välja de bästa banjo tuners för din banjo. Några gamla banjos använder en avsmalnande trä eller elfenben tuning peg som passar helt enkelt in i ett koniskt hål i huvudet lager. Denna typ av peg, medan original och traditionellt, inte ger en solid grund för vilken banjo kommer att förbli i samklang för någon längre tid. Du kanske vill konvertera denna stil av peg till en mer modern, inriktad typ av tuning peg.

Förkromade stål banjo tuners är ofta det billigaste och erbjudande funktion och stil till en måttlig pris. Dessa stämskruvarna är ofta tillgängliga utan knappar för ett reducerat pris. Stämskruvarna allt från trä peggar till förgyllt stål finns på banjos, gitarrer och elbasar över hela världen och används med stor framgång. Vissa banjo tuners, såsom de typer som erbjuds i en rak inriktad design, är fina inresa och mellanregisterstämskruvarna, som presenterar kvalitetsmaterial samt beprövade tillverkningsmetoder för att skapa en bra och seriös tuning peg.

Om du söker efter en av de bästa stämskruvarna på marknaden för en kvalitetsinstrument, kanske du vill överväga en planeta-tuning peg set tillverkat av finaste stål och krom- eller guldpläterade för utseende. Dessa tuners anses av många professionella banjospelare och tillverkare att vara de finaste tuners tillgängliga. Dessa banjo tuners kommer att kosta mycket mer än andra typer av mottagare, men de håller en låt mycket bättre och är mycket smidig betar tuners. En fördel i att installera en uppsättning högkvalitativa planet stil banjo tuners på ditt instrument är att öka andrahandsvärdet på din banjo samt öka tune-förmåga och spela njuta av din banjo.