Vad är Bolster Kuddar?

May 28

Bolster kuddar är en typ av den dekorativa kasta kudde som kan användas för att sälja in ett rum. Bolster kuddar är unik på grund av sin cyndrilical form. Ibland kallad rör-, hals eller nacke rulle kuddar, stärka kuddar är ovala eller avlånga cylindrar som är både praktisk och dekorativ. Blandning stärka kuddar med andra typer och former av dekorativa kuddar ger en klar, dekoratör utseende till sängar, soffor och andra stoppade möbler.

För barnrum, stärka kuddar som säljs i en mängd olika populära färger och fyllda med mikropärlor är populära. Mikropärlor liknar fyllningen i en beanbag bara mindre. Dessa typer av bolster kuddar är vanligtvis täckt med ett tyg som är en kombination av nylon, lycra och spandex. De är praktiska för att sova eller vila på, titta på tv, och även för användning i bilen när du reser.

Även barn och vuxna kan njuta av mikrokornet fylld bolster kuddar, dekorera med bolster kuddar är ett bra sätt att knyta i färger och mönster från andra delar i rummet. Snarare än den traditionella fyrkantiga formen på de flesta kastar kuddar, stärka kuddar ger ett sätt att locka färger som kompletterar andra tyger i rummet samtidigt varierande form och textur.

Bolster kuddar finns på heminredning återförsäljare, men är inte lika allmänt tillgänglig som traditionella formade kuddar. Men om du inte kan hitta stärka kuddar att matcha din inredning, de kan lätt göras genom att rulla skum till önskad diameter, täcker med vadd och sedan tapetsering med ditt valda tyget.

I en konstruktion liknande den Tootsie Roll, en del människor föredrar att lämna extra, fållade längder av tyg i varje ände för att binda upp med en matchande band eller sträng av spets. Andra sista handen som kan användas när du gör bolster kuddar inkluderar sy knappar i mitten av varje ände av röret och täcker sömmarna med dekorativa ligt eller rickrack.