Vad är en Pilates Magi cirklar?

December 25

Den pilates magiska cirkeln är en lätt, bärbar träningsverktyg som används i den traditionella träningskonsten pilates. Pilates bygger på vissa underliggande begrepp om hur kroppen fungerar. Denna praxis ger smidighet, rörelseomfång, balans, kärna styrka, och andra fitness fördelar genom en blandning av kropps positionering och kraftvektor.

Den pilates magiska cirkeln, även kallad en windsor ring eller pilates ring, är ett cirkulärt stycke av plast som användaren håller för poser under en Pilates session. Den kan omfatta två vadderade handtag på sidan för att rymma några vanliga poser. Denna flexibla ringen bidrar till att ge en del av ljuset motstånd som är nyckeln till att få muskeltonus med pilates.

Motstånd händer när kroppen stöter på en fysisk utmaning. Den pilates magiska cirkeln ger motstånd när användaren trycker på den. Den flexibla designen ger en viss mängd motstånd som experter har räknat efter att ha testat olika modeller för sina långsiktiga fitness fördelar.

Några vanliga användningar av pilates ringen innefattar att trycka in på ringen med båda armarna. Användaren kan också trycka mot pilates magiska cirkeln med låren eller andra delar av underkroppen. Detta verktyg kan användas för både överkroppen och underkroppen pilates arbete, och det är en frekvent Förutom ett enkelt pilates verktygslåda.

Den pilates ringen och tillhörande övningar kan vara en del av en enskild pilates session eller grupp pilates träning. Pilates grupp klasser erbjuds i många gym och offentliga hälsoklubbar. Även pilates är på vissa sätt liknar fitness konsten att yoga, pilates tenderar att förlita sig mindre på konceptuella poser, och mer på specifika kropps utmaningar.

Förutom små verktyg som pilates magiska cirkeln, de som väljer pilates ofta använder större föremål. Den största del av utrustningen för pilates är vanligtvis pilates reformator. En reformator är ofta en fullstor maskin som individer använder för att träna flera övre och nedre kroppsmuskelgrupper. Den reformator ger krokar, barer och andra tillbehör för att koppla upp kroppen i en mängd olika poser. Det är den övergripande "hjälpare" eller träningsverktyg som vägleder kroppen genom olika pilates poser.

Tillsammans med pilates reformator, kan en tränare använda mindre utrustning objekt som en pilates bord eller en pilates stol för att ge omfattande vägledning för kroppen. Vissa väljer att använda en reformator eller större maskin. Andra förlitar sig enbart på verktyg som pilates magiska cirkeln som de kan bära med sig vart de än går.

  • I vissa fall kan användningen av Pilates för skolios minska svårighetsgraden av kurvan.