Hur väljer jag det bästa Trumhandskar?

September 19

Trummisar som vill hitta de bästa trumhandskar kan dra nytta av att förstå hur andra trummisar använder dessa objekt att spela i komfort och att spela bra. Inte alla kan tänka på att få specifika sorter av handskar för optimal trumma lek, men många erfarna trummisar vet att ha rätt uppsättning trumhandskar kan göra stor skillnad. Trummisar använder handskar för att förbättra greppet, för att hantera effekterna av förlängt spel på händerna, eller ens för kallt väder i utomhus musikkårer eller trumledningar.

En av de första överväganden för trumhandskar är om trummisen vill fulla handskar eller fingerless handskar. Vissa trummisar säger att halvvantar är bättre för att förhindra blåsor eftersom de donâ € t borste mot knogarna på fingrarna. Andra trummisar, särskilt många av de i musikkårer, måste ha fulla handskar, antingen för att skydda händerna mot kyla eller att anpassa sig till klä koder för en skola eller universitet bandet.

Trum spelare kan också ta reda på vilka är de bästa typerna av trumhandskar genom försök och misstag. Trummisar råder ofta varandra om vilka trum handsktyp känner bäst över tiden. Många trummisar föredrar att inte leka med handskar alls, men många av dem som gör det, har hittat handskar som de känner fungerar bättre. Itâ € s viktigt att notera att inte alla dessa handskar är speciellt framtagen för att trumma. Vissa trummisar köper cykelhandskar, vadd handskar eller andra fritids handskar och hävdar att de fungerar bättre än handskar som är specifikt skapade för att trumma.

När du handlar för trummande handskar, kan musiker också titta på några av de tillgängliga mönster av handskar som ger mer komfort för längre spel. Till exempel kan trummisar få lammskinn handskar som kan må bättre på händerna när de dunkar iväg på ett trumset eller en enskild slagverksinstrument. Vissa speciella grepp funktioner, som robusta exteriörer, kan också hjälpa till med trumspel.

Tillsammans med funktioner och övergripande kvalitet, itâ € s viktigt för köpare att noga överväga dimensionering av trumhandskar. Några av dessa produkter kan ha vaga storlekar och handskar av fel storlek kan orsaka en hel del skav och smärta efter långvarig användning. Shoppers bör se till att trumhandskar passar deras händer, antingen genom att försöka dem innan köp, eller, när detta inte är möjligt, att få mer information om specifika dimensionering. Le. Längd på fingrar och handske bredd.

  • Trummisar kan välja att köpa trumhandskar för att undvika att skada sina händer från friktion skapas av trumpinnar mot sin hud.