Ta emot samtal på din Droid Bionic

October 8

Flera saker kan hända när du tar emot ett telefonsamtal på din Droid Bionic. Det verkar enkelt nog, men vissa delar av grundläggande telefon operation kan vara nya för dig eller kan vara en källa till förvirring.

  • Telefonen ringer eller gör ett ljud signalerar dig till ett inkommande samtal.
  • Telefonen vibrerar.
  • Pekskärmen avslöjar information om samtalet, som visas i figuren.

    Ta emot samtal på din Droid Bionic

De tre möjligheter, eller en kombination därav, är dina signaler som du har ett inkommande samtal. En enkel titt på pekskärmen berättar mer information, som bilden visar.

För att svara på det inkommande samtalet, skjut den gröna Svar knappen till höger. Placera sedan telefonen till örat eller om oneâ € s bifogas, använda ett headset.

Att avstå det inkommande samtalet, skjut den röda Ignorera knappen till vänster. Telefonen slutar ringer, och samtalet omedelbart förvisad till röstbrevlåda.

Slutligen kan du helt enkelt stänga av phoneâ € s ringsignal genom att trycka på volymknappen uppåt eller nedåt.

Om du € re redan använder telefonen när ett samtal kommer in, till exempel surfa på webben eller spela Angry Birds, ser det inkommande samtalet skärmen subtilt annorlunda från den som visas. Dina val för vad man ska göra med samtalet är dock densamma: Tryck på den gröna knappen Svara för att acceptera samtalet eller tryck på den röda Ignorera för att skicka den som ringer till röstbrevlådan.

När du € re redan på telefonen och ett samtal kommer in, kan du röra den gröna Svara för att acceptera samtalet och vänta med det pågående samtalet.

  • Den Contacta € s bild, till exempel Mr Poe i figuren, visas bara när du € ve delat en bild till den kontakten. Annars visar den generiska Android-ikonen upp. Den Contacta € s social information nätverk, som också visas, visas när kontakten är ett socialt nätverk kompis.
  • Om du € re använder ett Bluetooth-headset trycker du kontroll på headsetet för att svara i telefonen.
  • Ljudet du hör när telefonen ringer kallas ringsignal. Du kan konfigurera Droid Bionic att spela ett antal ringsignaler, beroende på vem som ringer, eller så kan du ställa in en universell ringsignal.
  • Information om vilken stad samtalet kommer från tillhandahålls av staden ID-appen på din Droid Bionic. Du måste prenumerera på Stadspresentation för att se staden informationen, även om du får en gratis test när du först får din telefon. Öppna Stads ID app på App-menyn för mer information.