Vad innebär det att gilla "kött och potatis"?

June 26

Det är inte ovanligt för människor att höra någon betecknas som en "kött och potatis" typ av person. I de flesta fall är denna beteckning tänkt att beskriva vissa karaktärsdrag besatt av individen i fråga, och den kan användas som en komplimang eller en förolämpning, beroende på hur individen uppfattar dessa särskilda egenskaper. Termen refererar vanligen till något som är en grundläggande eller grundläggande komponent i någon typ av miljö eller inställning. Anses vara nödvändigt, kött och potatis lägger en solid grund som kan byggas på eller förbättras på något sätt. Den utbredda användningen av denna term har sin grund i grund alla amerikanska måltid.

Eftersom kött och potatis utgör en rejäl maträtt som bildar kärnan i en närings måltid, gillade dem identifieras ofta med att vara solid, pålitlig och driftsäker i tider av motgång. Förenklat i sin inställning till livet och fri från pretentioner, är dessa människor vanligtvis vara ärlig och väldigt osannolikt att spela spel med andra folk känslor eller tid.

En sann kött och potatis måltid är ungefär samma. Erbjuder en grundläggande presentation och en alla amerikansk måltid som är fyllning och näringsrik, en portion kött och hjälper till att tillgodose det omedelbara behovet och tenderar att bana väg för andra saker att komma. Generellt kommer den grundläggande måltid ger energi för resten av dagen samt tillgodose individens behov av mat.

Det finns ett antal av kött och potatis recept används i stor utsträckning i USA och runt om i världen. Vissa är så enkelt som gassande eller baka någon typ av rött kött eller fläsk och betjänar det med mosad eller stekt potatis. Andra måltider ingår variationer på den så kallade Hobo middag, vilket är en bakad maträtt som skapas genom skärning potatis, placera dem i en avlång gryta, och toppade dem med hamburgerpatties. Den sammansatta Hobo middagen placeras i ugnen och får koka tills potatisen är mjuk och köttet tillagas på beställning.

Liksom själva maten, för alla som åtnjuter kött och potatis och anser denna kombination vara grunden för den perfekta lunch eller middag är sannolikt att uppfattas som enkel och ärlig. Medan relativt enkel på ytan, de ger mycket av de grundläggande behoven, om referensen är till maten eller till någon som konsumerar dem på regelbunden basis.

  • En hamburgare och pommes frites är en i huvudsak "kött och potatis" måltid.
  • "Kött och potatis" stil rätter har ofta potatismos.
  • En grillad biff.