Hur väljer jag det bästa däck skruvar?

June 18

En smart byggare vet att däck skruvar är ett mycket bättre val än däck spikar i de flesta fall, trots det högre priset. Skruvar tenderar att hålla träet ihop mycket mer effektivt, medan naglar kan tillåta trä för att sprida isär när att trä trålvarpet, sprickor, sprickor, eller på annat sätt skadas. Välja de bästa däck skruvar börjar med planeringen av projektet och räkna ut om däcket kommer att utsättas för väder och vind regelbundet. I allmänhet är det bäst att välja galvaniserade skruvar som behandlas för att motstå vattenskador. Vissa skruvar utrustade en extra vattentät beläggning såväl som hjälper till att förlänga livslängden på hårdvaran.

Sådana beläggningar är i allmänhet gjorda av keramik eller epoxi. Dessa material hjälper till att förlänga livslängden på skruven, och de kan även bidra till att förhindra skruven glider malplacerad över tiden. Risken med att använda sådana skruvar är emellertid bindning: vid borrning skruven till en skiva, trådarna kan binda upp på grund av det extra materialet på skruvgängorna. Detta kan äventyra hållfastheten hos skruven och även leda till brott. För att motverka en sådan bindning, är det en bra idé att i förväg borra hål där skruvarna ska placeras. Detta lindrar en del av trycket placeras på skruven, och därigenom förhindra den från att skadas.

Längden på däck skruvar blir en viktig faktor när man väljer de bästa för ditt projekt. Den korrekta längden kommer i allmänhet att bero på vilka typer av material som du använder; du bör välja däck skruvar som kommer att vara tillräckligt lång för att ansluta två brädor tillsammans stabilt, så du kommer att behöva mäta brädor du använder för att få en bättre uppfattning om hur lång skruv du behöver. Var noga med att välja skruvar med platta huvuden som kommer att ligga i nivå med toppar av styrelserna när skruven har drivits. Detta förhindrar att huvudet från att sitta över nivån av styrelsen och eventuellt orsaka skador.

Som fallet är med andra skruvar, måste du bestämma vilken typ av skruvmejsel du kommer att använda innan du köper däck skruvar. Den vanligaste typen av förarens huvud är Phillips huvudet, som har en korsform. Detta är ett effektivt sätt att driva skruvarna, och många borr bilagor har en Phillips. Andra alternativ är tillgängliga, så se till att du väljer skruvar som kommer att arbeta med de drivrutiner du kommer att använda.

  • Galvaniserade träskruvar, som har grov gängning och ett hexagonalt huvud, kan användas för att säkra träplankor och andra material som stannar utomhus.
  • Galvaniserade skruvar kommer att skydda mot vattenskador.
  • Skruvdragare bör passa väl in i skruven, utan svängrum eller glidning medan vänt.