Vilka är de Personlighetsdrag som är associerade med kinesiska zodiaken tecken Oxen?

August 10

Människor som är födda i Oxens år tenderar att vara tålmodig, pålitlig och mycket metodiskt, med fasta vägar. Oxen är en yin tecken, som har ett antal feminina drag, och dess fasta inslag är vatten. Vatten kan göra oxar mycket intelligent, intuitiv och känslig, men det kan också göra dem oförsonliga, hemlighetsfull, och ibland nästan självdestruktiva. Personer med denna astrologiska tecken tenderar att vara mycket blygsam, välja karriärer som tillåter dem att hänge sina metodiska, patient sätt. De exemplifierar tanken att "långsam och stadig vinner loppet."

För personer som är obekanta med det, kan den kinesiska zodiaken vara extremt komplicerat. Den kinesiska zodiaken går faktiskt genom en cykel, med varje år tilldelas en särskild skylt och ett element i antingen dess yin och yang aspekt. Därför är det år då någon är född mycket viktigt, eftersom varje tecken har en fluktuerande element som kan spela en viktig roll i någons personlighet. När ett horoskop är konstruerad i enlighet med villkoren i den kinesiska zodiaken, är ett antal saker beaktas, inklusive plats och tid för födelse.

Om du någonsin sett en ko på fältet, kan du se varför oxar tenderar att ha tålamod och metodiskt. Ungefär som deras djur motsvarigheter, oxar verkar ofta vara stilla och stående vacantly i rymden, men de är faktiskt idisslande djupt, tänka på bästa åtgärden i en given situation. Många oxar tyvärr saknar en känsla för den kreativa, men de utgör för det med känslighet, intelligens, och en envishet som gör att de slutföra en uppgift när mer flighty skyltar skulle ge upp.

Personer med oxen stjärntecken brukar vara bra ledare, och de är mycket sanningsenliga, vanligt handlar människor. De tenderar också att ha konservativa värderingar, som är ovilliga att gå ombord på en risk, oavsett om det är ett radikalt ny idé eller en tvivelaktig investering. När en oxe är avslappnad, kan han eller hon vara mycket vänliga, sällskaplig och vältalig, men personer med detta stjärntecken kan också vara hemlighetsfull och otålig, bekymrad vad som kan ligga runt hörnet.

Den metodiska stil av oxen kan göra för en stor trädgårdsmästare, soldat, kompositör, eller domare. I karriärer där människor behöver ha tålamod och krävande, oxar tenderar att utmärka, gör liksom bankirer, arkitekter, och även spioner. Men människor med denna stjärntecken behöver lugn, tyst och lugn för att fungera bra, vilket kan orsaka konflikter på arbetsplatsen.

Den ibland hemlighetsfull och alltid patienten oxe tenderar att bilda starka bindningar med råttor, ormar och tuppar. Personer med detta tecken får också tillsammans tämligen väl med andra oxar, tillsammans med grisar och drakar. Emellertid kommer någon med oxen stjärntecken kollidera med tigrar, hästar, apor, kaniner, får och hundar.

  • Människor som är födda under oxen zodiaken brukar inte klara sig bra med människor som är födda under apan zodiaken.
  • Personer födda under oxen zodiaken tenderar att vara bra ledare och är sanningsenliga människor.