Vilka är de bästa tipsen för Pergola Construction?

January 4

Pergola konstruktion består av flera viktiga steg, bland annat att välja en plats, besluta om stil med pergola för att bygga, och samla de nödvändiga verktyg och förnödenheter. Villaägare väljer att installera dessa unika strukturer för en mängd olika skäl. Vissa använder dem för att förbättra sina gårdar eller trädgårdar, och kan lägga klättrande växter för att ge visuella intresse och även skugga, medan andra föredrar att lämna de strukturer avskalade. Dessa strukturer är inte avsedda att erbjuda skugga om de inte är utrustade med en monterad duk täckning eller stöd växtliv avsedd att blockera solen. I de flesta fall är pergola konstruerade av hårda träslag, såsom ek eller lönn för hållbarhet och styrka.

En av de första stegen till pergola konstruktion är att besluta om den bästa platsen för strukturen. Många människor söker en plan yta, särskilt för de fristående stilar. Det är inte ovanligt att villaägare att välja att lägga till en pergola till ett befintligt däck eller veranda, vilket gör konstruktionen lättare när det gäller markberedning.

Nästa steg i pergolan byggprocessen är att välja en plan eller design för den nya strukturen. Vissa konsumenter väljer färdiga planer som finns i byggvaruhus, böcker eller tidningar, och andra väljer att utarbeta sina egna planer eller anlita en professionell för att skapa anpassade pergola planer. Några av de vanligaste typerna av pergola inkluderar fristående, bifogade pergolor och trädgård spaljé sorter. Bifogade pergola är normalt ansluten till en befintlig struktur såsom ett hus, garage eller uteplats. De spaljé sorterna placeras vanligen mellan de främre och bakgårdar i ett hem, mycket på samma sätt som en trädgårdsgrind.

Det finns många leveranser som krävs för att slutföra en pergola inklusive hårt trä klippa till rätt storlek, betong, och naglar. Många pergola planer kommer också att kräva sten grus som används för att ge stöd medan betongen sätter upp efter stolparna har införts. För väderskydd och lägga skönhet till den slutliga projektet, är det vanligt att tillämpa en fläck och tätningsmedel till pergolan materialet.

När det är dags för pergola konstruktion för att börja med är det viktigt att ha rätt verktyg samlats. Oavsett om byggandet sker av husägare eller en professionell, en hammare, skruvmejsel, och måttband kommer att vara avgörande för processen. Stegar, en skottkärra, en snickare nivå, post hål grävare och en blandnings spackel är nödvändiga verktyg också. De flesta hem förbättring experter föreslår också att använda personlig skyddsutrustning såsom handskar, skyddsglasögon och en hård hatt under byggtiden.

  • Grus bör användas för att ge stöd samtidigt konkreta satser för pergolan.
  • Pergola konstruktionen kommer vanligen att involvera användning av en hammare.
  • En plan yta som är nödvändigt för en fristående pergola.
  • Att bygga en pergola kräver vanligtvis användning av en stege.