Vad är ett Gräsklippare Cover?

January 24

En gräsklippare lock är generellt trodde en bra investering för att skydda alla olika typer av gräsklippare. Gräsklippare är oftast dyra föremål, och de kan bli utsatta när de utsätts för väder och vind, eller när de sitter i förvaring under långa tidsperioder på vintern. Hålla gräsklippare omfattas kan skydda dem från några av de vanligaste problemen i samband med exponering eller lagring.

Det finns några saker som kan uppstå när en gräsklippare ISNA € t felaktigt täckt. Gräsklippare i lager kan hamna perfekta platser för saker som mus bon. De kan också få mögel. Integriteten av några av delarna kan testas med frekvent solexponering eller extrem kyla exponering för. Naturligtvis får gräsklippare mycket våt, från regn, rekommenderas inte.

Många typer av gräsklipparen locket existerar, och de kommer i massor av storlekar för att passa många olika sorter av gräsklippare. De kan göras på ett antal olika tyger, som omfattar saker som olika former av vinyl eller plast, och vissa har stommar som polyester eller bomull. Enligt vissa slåtter experter, med hjälp av varma tyger som bomull flanell, även om detta endast linjer insidan av omslaget, mer kan uppmuntra skadedjur under lång vinterförvaring.

Varje gräsklippare lock kan ha en annan passform mekanism. Vissa har dragsko bottnar som tillåter människor att dra kanterna på locket under gräsklipparen så att den är helt omgiven av tyg. Dessa kan kallas en gräsklippare wrap.

Andra typer av omslag har en elastisk kjol, som ger enklare montering men det doesnâ € t helt täcker botten av gräsklipparen. Alternativt kan de ha band som gör de skydd som säkert placerade. Om klipparen är i relativt konstant bruk, eftersom det kan vara i vissa klimat, dessa typer kan vara föredraget att wraps. Wraps är oftast ett bättre val för lång lagring.

Vissa människor undfly köpa en gräsklippare omslag och göra sina egna eller helt enkelt täcka gräsklipparen med ett par plastsoppåsar. Visst gör en cover kan vara ganska lätt, om en person har en symaskin som syr igenom plast eller vinyl tyger. Inte alla maskiner kommer att göra detta på ett effektivt sätt.

Den soppåse Metoden kan fungera, men itâ € s hårt för att säkra påsarna. Theyâ € re också ganska lätta och vissa typer av väder kan blåsa bort dem eller lämna en del av gräsklipparen avslöjats. Även som en tillfällig lösning, är bra en soppåse gräsklippare omslag, på lång sikt, det kanske inte är det bästa sättet att skydda en gräsklippare.

Lyckligtvis gräsklippare omfattar är inte särskilt dyrt. De kan oftast köpas för ca $ 30-60 amerikanska dollar (USD), eller något mer för finare typer. Leta efter dem i butiker som säljer gräsklippare och även på nätet.

  • Utsätts för elementen kan orsaka problem för gräsklippare.
  • Gräsklippare bör skyddas från snö, is och regn.