Hur du köper en Slow Cooker

March 11

En långsam spis är verkligen ett nöje att använda. Tillverkarna verkar fast beslutna att överträffa sig själva att göra långsamma spisar mer användarvänligt och bekvämt, så du har gott om alternativ när plocka ut en långsam spis:

  • Form: Långsam spisar finns i två former: runda och ovala. Den traditionella runda formen är perfekt för att göra soppor, chili och grytor. Den ovala långsam spis kan förbereda större bitar av mat, till exempel hela kycklingar.
  • Storlek: För enkelhetens skull långsam spisar kommer i en mängd olika storlekar från 1 quart till 7 quart kapacitet. De mest populära storleksenheter är de 4- och 6-quart versioner.
  • Värmetåligt glas tillagningskärl: Några nya långsam spisar har matlagnings behållare av värmetåligt glas som gör det möjligt för användaren att bruna över stovetop och sedan fortsätta matlagning i samma behållare i långsam spis.
  • Nonstick beläggning: Om du donâ € t vill ha att spraya din långsam cookerâ € s behållare med vegetabilisk olja matlagning spray, få en långsam spis som har en nonstick beläggning på tillagningskärl.
  • Divided behållare: Du kan hitta långsam spisar som kommer med en inre potten thatâ € s upp i två separata matlagning fack. Detta uppdelade systemet matlagning gör att du kan göra två olika rätter på samma gång.
  • Digitala inställningar: Du kan nu hitta några långsamma spisar med en digital display. Med enkla knapptryck kan du välja tillagningstiden och temperaturen du önskar.

    Easy-transportinnovationer: Du kanske vill få en bifogad fil som förankrar locket till basen för utflykter i bilen eller en isolerad väska.