Köpa och hämta medie från iTunes Store

April 25

När du väljer multimediainnehåll i iTunes Store kan du köpa varorna och ladda ner dem till din dator omedelbart. Att köpa och ladda ner innehåll, du behöver bara klicka på knappen Köp, oavsett om objektet är en låt, ett album, en TV-show episod, eller en ljudbok.

Till exempel, om du väljer en låt i listfönstret klickar du på Köp låt knappen i kolumnen längst till höger för sången. (Du kan behöva rulla iTunes Store-fönstret för att se det högerkolumnen.) När du väljer en TV-show episod, klicka på Köp Episode knappen i kolumnen längst till höger. Du kan också klicka på Köp Album-knappen i ett album annons.

Köpa innehåll från iTunes Store är en enkel process:

  1. Klicka på knappen Köp för det innehåll som du vill köpa.

    ITunes Store kan uppmana dig att logga in på ditt konto när du klickar på knappen Köp (såvida du nyligen loggat in).
  2. Ange ditt Apple-ID och lösenord och klicka sedan på knappen Köp.

    iTunes visar ett varningsdialogruta för att se till att du vill köpa objektet.
  3. Slutföra köpet genom att klicka på Köp-knappen i dialogrutan eller klicka på knappen Avbryt om du ångrar dig.

    När du klickar på knappen Köp, iTunes hämtar posten och, efter nedladdning, visas den i ditt iTunes-bibliotek.

Du kan fortsätta köpa poster medan dina inköp posten nedladdningar och eftersom du redan är inloggad, uppfyller iTunes Store direkt utan att fråga igen för ett lösenord. ITunes Store håller reda på dina inköp under en 24-timmarsperiod och debiterar dig för en total summa, i stället för varje enskilt köp.

Du kan se listan över alla objekt som du köpt genom att välja spellistan Köpt under alternativ iTunes Store i källpanelen. Förändringarna Lista rutan för att visa de objekt du köpt.